Iso-Britannia

Iso-Britannia

Iso-Britannia lukeutuu maailman suosituimpien lomakohteiden joukkoon, eikä turhaan.

Monipuolisessa saarivaltiossa on paljon nähtävää ja koettavaa, olivatpa ne sitten ikonisia maamerkkejä, historiallisia linnoja, henkeäsalpaavia rannikkonäköaloja, viipyilevän kauniita maalaismaisemia tai elokuvista tuttuja maisemia, maailmanluokan ravintoloita tai erinomaisia ostosmahdollisuuksia.

Englannin tunnetuin kohde on Lontoo, joka on kiistatta yksi maailman rakastetuimmista kaupungeista. Lontoossa löydät upeaa arkkitehtuuria ja historiaa, hurmaavia puistoja, ihastuttavan Thamesin jokirannan, maailmankuulut nähtävyydet (Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace, British Museum), viihtyisät pubit ja erinomaisen ravintolavalikoiman. Lontoon katuja astellessa tunnet olevasi kuin elokuvassa, joka nurkan takaa tulee vastaan tuttuja maisemia.

Englannissa löydät myös historiallisia maamerkkejä, linnoja ja puutarhoja, upeita merenrantakaupunkeja, kauniita kyliä, vehreää luontoa ja paljon muuta.

Skotlannissa eteesi aukeaa kauniita järviä, vehreitä metsiä ja nummia, jylhiä vuoria ja upeita linnoja. Voit patikoida ylämailla tai kenties eeppisen kauniilla Isle of Skyella, ihailla historian siipien havinaa lukuisissa linnoissa, pelata kierroksen golfia, hypätä Jacobite junan kyytiin ”Harry Potter” tyyliin, tutustua viskinvalmistuksen saloihin ja nauttia upeasta arkkitehtuurista Edinburghissa tai urbaanista kaupunkitunnelmasta Glasgow’ssa.

Wales on kuuluisa karun kauniista rannikostaan, vuoristoisista kansallispuistoistaan, lukuisista linnoistaan, pittoreskeista rantakaupungeistaan, monien elokuvien kuvauspaikoista (mm Harry Potter), viinitiloistaan (Gwinllan Conwy) ​​ja kelttiläisestä kymrin kielestään. Walesin pääkaupunki Cardiff tarjoaa lukuisia nähtävyyksiä – kansallismuseo, komea linna ja viehättävä Cardiff Bayn alue ravintoloineen, baareineen ja satamanäköaloineen. 

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.