Amerikka

Amerikka

Alaskan jäätiköiltä Argentiinan Patagoniaan ja Chilen Kap Horniin. Sykkiviä metropoleja ja kirkkaita valoja. Kymmeniä värikkäitä kulttuureja ja makuhermoja hemmottelevia keittiöitä. Luonnon käsittämätöntä kauneutta ja lajirikkautta. Sitä ovat kahdelle mantereelle levittäytyvät Amerikat, joilla on monet kasvot.

Pohjois-Amerikan kaupungit ovat kuin rokkistaroja, jotka moni tuntee oitis nimeltä – New York, San Francisco, Los Angeles, Miami… Väliin jää uskomattomia luontokohteita: jylhiä vuoristoalueita, polveilevia harjanteita ja laaksoja, aavikon kesytöntä kauneutta, keskilännen tasankojen maissipeltoja, Kalifornian viinialueita, Havaijin huolettoman omintakeista tunnelmaa… Luettelo on loputon.

 

Eksoottinen Väli-Amerikka tunnetaan värikkäästä kulttuuristaan ja loputtomista aurinkopäivistään. Muinaisten asteekkien ja mayojen Meksiko, vetävät salsarytmit, maukas ruoka, täräyttävä tequila ja hedelmäiset rommit. Valkoiset puuterirannat, Costa Rican kahviplantaasit, sumuiset vuoristot, vanhat sademetsät ja niiden rauniokaupunkiaarteet sekä villieläimet jaguaareineen ja laiskiaisineen ovat kaikki osa alueen viehätystä. Väli-Amerikka on kuin luotu seikkailijalle ja kulttuurimatkailjalle.

Etelä-Amerikassa eivät luonto- ja kulttuurimatkakohteet lopu kesken. Tutustu Perun ylängöillä inkojen kadotettuun kaupunkiin Machu Picchuun, inkavaltakunnan pääkaupunkiin Cuzcoon ja Titicacajärven kelluviin saariin. Andeilta voit jatkaa matkaa mystisen Amazonin sademetsän kautta argentiinalaisen pampan lakeuksille ja majesteetillisille jäätiköille. Ecuadorille kuuluvat Galapagos-saaret ovat luontomatkailijan unelmien täyttymys. Äläkä unohda Chilen viinejä tai Pääsiäissaarta! Antaudu tulisen argentiinalaisen tangon rytmeihin. Rentoudu Brasilian unelmarannoilla bossanovan tahdissa ja nauti brasilialaisten rentoudesta, riehaannu jalkapallosta ja karnevaalien pirskahtelevasta riehakkuudesta. Valeu!

Suosituimmat kohdemaat

Alla joitakin alueen kohdemaita ja muita matkaehdotuksia. Räätälöimme matkoja kaikkialle, kysy meiltä lisää!

Meksiko

Meksiko

Meksiko

Meksiko tarjoaa matkakohteena jokaiselle jotakin. Meksikossa pääset kokemaan tiheät sademetsät ja syvät kanjonit, rentoutumaan valkohiekkaisten rantojen äärellä sekä sukeltamaan turkoosin veden syvyyksiin.

Lue lisää
USA

USA

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Matkakokemuksia alueelta

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.