Kalifornia

Kalifornia

Älä ihmettele, jos Disneyland alkaa tuntua Kalifornian rinnalla arkiselta. The Golden State (kultainen osavaltio) tunnetaan upeista rannoistaan, mykistävän kauniista luonnostaan ja luonnonpuistoistaan sekä viinialueistaan ja elokuvateollisuudestaan. 

Rennossa ja kansainvälisessä osavaltiossa kunnioitetaan erilaisuutta ja vapautta ja hyväksytään monikulttuurisuus. Tunnetuimmat kaupungit ovat San Francisco ja Los Angeles. San Franciscosta, kontrastien kaupungista, löydät niin korkealaatuisen kulttuurielämän keskuksen ja pilvenpiirtäjiä kuin värikkäitä historiallisia puutaloja ja jyrkkiä mäkiä ylös alas kulkevia raitiovaunuja. Ikonisimpia maamerkkejä ovat tietenkin ruosteenpunainen Golden Gate -silta, historiallinen Fisherman’s Wharfin satama-alue kala- ja seafood-ravintoloineen sekä legendaarinen Alcatraz saarellaan.

Kirkkaiden valojen ja ykkösrivin julkkisten miljoonakaupunki Los Angeles on amerikkalaisen viihdeteollisuuden keskus, ja täältä löydät ikonisen Hollywood-merkin ja Walk of Famen tähtineen. Kiertoajeluilla pääset ihastelemaan julkkisten hulppeita koteja Beverly Hillsissä ja Bel Airissa. Välimatkat ovat pitkiä ja kulkeminen vuokra-autolla omaan tahtiin on suositeltavaa.

Kalifornian sisämaan luonto on kuin aarrearkku: kauneimpiin luontonähtävyyksiin lukeutuvat Yosemiten kansallispuiston ja osavaltion pohjoisosan sumuiset punapuumetsät – jotka on yksinkertaisesti vain nähtävä – sekä lumoavan kauniit viinialueet, Pacific Coast -valtatien rantareitti, Joshua Treen kansallispuisto, Death Valleyn lohduton autiomaa… listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.