Lähi-Itä

Lähi-Itä

Arabian niemimaa ja sitä ympäröivät valtiot tarjoavat lomailijalle kulttuuria, merta, hiekkaa, ostoksia ja luksushotelleja.

Lähi-itä on kiehtova alue, joka tunnetaan kulttuurin kehtona sekä useiden valtauskontojen syntysijana. Alueen vetovoimaa on helppo ymmärtää. Kaipaatko lomallasihistoriallisia nähtävyyksiä, aavikoita sekä vuoristoisia erämaita, kauniita rantoja, mielenkiintoisia kaupunkeja ja hieman ylellisyyttä? 

Lähi-Idän kohteista voimme suositella seuraavia kohteita: Arabiemiraatit (esim. Dubai), Israel, Oman, Qatar ja Jordania.

Suosituimmat kohdemaat

Alla joitakin alueen kohdemaita ja muita matkaehdotuksia. Räätälöimme matkoja kaikkialle, kysy meiltä lisää!

Arabiemiraatit

Arabiemiraatit

Arabiemiraatit

Superlatiivien Dubai, kaiken tulee olla suurinta, korkeinta, nopeinta. Dubaista on nopeasti tullut vetovoimainen turistikohde. Se on lyhyen matkan päässä, ilmasto on lämmin, ostosmahdollisuudet ovat erinomaiset ja erilaisia aktiviteetteja löytyy myös runsaasti. Suosittelemme sinulle sopivan hotellin kaupungista tai rannalta toiveidesi mukaan.

Lue lisää
Oman

Oman

Oman

Tuhannen ja yhden yön tarinoiden tunnelmaa henkivä Oman tarjoaa monipuolisen kattauksen upeita maisemia; silmänkantamattomiin jatkuvaa aavikkoa, komeaa vuoristoa ja syvänsinistä merta.

Lue lisää
Qatar

Qatar

Qatar

Qatarin pääkaupunki Doha on helpon lentoyhteyden päässä Helsingistä; maailmalla palkittu Qatar Airways lentää suoraan Dohaan alle seitsemässä tunnissa. Lähes olemattoman aikaeron takia et kärsi aikaerorasituksesta.

Lue lisää

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.