Juhlamatkat Loma kahdelle Matkat ystäville Rantalomat

Six Senses Zighy Bay

Oman

Six Senses Zighy Bay tarjoaa tuhannen ja yhden yön tarinoiden tunnelmaa Omanin karun kauniissa maisemissa.

Six Senses Zighy Bay sijaitsee Omanissa, Musandamin niemimaan dramaattisissa maisemissa, jossa jylhät kalliot sukeltavat syvänsiniseen mereen.

Paikallisten kylien inspiroima hotelli koostuu mahtavasta valikoimasta huviloita, sviittejä ja asuntoja. Luonnonmateriaalein sisustetuissa huoneissa on aivan omanlaisensa tunnelma; valkoiset kiviseinät ja tummat puukatot leveine kattopalkkeineen luovat rustiikkisen, mutta tyylikkään vaikutelman. The Retreat– ja The Private Reserve– loma-asuntoihin mahtuu majoittumaan jopa kahdeksan henkeä. Jokaisesta huoneesta löytyy oma uima-allas.

Zighy Bay tarjoaa vierailleen unohtumattomia ruokailuelämyksiä; resortin kuusi ravintolaa ja baaria takaavat yllätyksellisiä herkkuhetkiä lomasi jokaiselle päivälle. Spice Market– ravintolassa uppoudutaan arabialaisen keittiön makumaailmaan ja uima-altaan äärellä sijaitsevassa Summer House– ravintolassa maistellaan paikallisten kalastajien päivän saalista.

Hotellin asukkaille on tarjolla vaikuttava valikoima erilaisia aktiviteetteja Omanin upeassa luonnossa. Voit tutustua vedenalaiseen elämään sukeltaen tai snorklaten, osallistua erilaisille veneretkille tai lähteä patikoimaan ympäröiville vuorille – mahdollisuudet ovat loputtomat!

7 yötä
alk. / henkilö
7 235 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Pool Villa- huvilassa
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.