Karibia

Karibia

Karibian rytmit ja aurinko, valkoiset rannat ja lempeät aallot. Omaleimaiset saaret ja ylelliset risteilyt ovat elämyksiä täynnä.

Karibian lämmin turkoosi meri, valkohiekkaiset palmurannat ja lempeä tuuli. Vehreät viidakot, Karibialaiset rytmit, värikkyys, sokeriruokoplantaasit ja vedenalainen elämä – Karibialla on todella paljon tarjottavanaan.

Karibiasta niin ainutlaatuisen tekee; lämmin ja ystävällinen vastaanotto, letkeän rento elämänasenne, Karibialainen mausteisen kipakka ruoka, herkulliset ja värikkäät cocktailit ja steel-rumpujen sointuvat äänet. 

Maailman parhaat meriaktiviteetit, snorklauksesta surffaukseen, kauniine koralliriuttoineen, sateenkaarisävyiset kalat ja tuttavuutta tekevät kilpikonnat. Karibia on täydellinen lomakohde kaikille.

Monipuolisista saarista löydät takuulla suosikkisi.

Suosituimmat kohdemaat

Alla joitakin alueen kohdemaita ja muita matkaehdotuksia. Räätälöimme matkoja kaikkialle, kysy meiltä lisää!

Aruba

Aruba

Aruba

Aruba on onnellisten ihmisten saari – One happy island. Saarella löytyy upeat, pitkät, valkohiekkaiset rannat, kauniita luonnonnähtävyyksiä ja kristallinkirkkaat, turkoosit vedet.

Lue lisää
Barbados

Barbados

Barbados

Valkoiset puuterihiekkaiset rannat, turkoosit ja kristallinkirkkaat vedet, aito ja letkeä karibialainen tunnelma. Kuvankaunis luonto, huojuvat palmut ja merivesi, joka on lämmintä kuin linnunmaito, voisitko kuvitella itsesi tänne? Kohteesi on tällöin Barbados.

Lue lisää
Belize

Belize

Belize

Upea Belize monipuolisine elämyksineen herättää sisäisen seikkailijan jokaisessa matkaajassa. Myös auringonpalvojat saavat hemmottelua osakseen puuterimaisten hiekkarantojen muodossa.

Lue lisää
Bonaire

Bonaire

Bonaire

Uskoisitko, jos kertoisimme, että Karibialla löytyy edelleen pieni, rauhallinen ja idyllinen saari, jota massaturismi ei ole vielä tavoittanut? Tällainen paratiisi löytyy ja saari tunnetaan nimellä Bonaire.

Lue lisää
Curaçao

Curaçao

Curaçao

Curacao tunnetaan kauniista rannoistaan ja rantapoukamistaan, loistavista sukellus- ja snorklausmahdollisuuksista, monipuolisista aktiviteeteista, monikulttuurisesta yhteisöstä ja värikkäästä arkkitehtuurista. Curacao on täydellinen valinta helppoon lomaan.

Lue lisää
Guadeloupe

Guadeloupe

Guadeloupe

Viidestä saaresta koostuva Guadeloupen saaristo tarjoaa nähtävää ja koettavaa jokaisen reissaajan makuun. Kaksi pääsaarta, Basse Terre ja Grande Terre eroavat toisistaan kuin yö ja päivä, mutta molemmat ovat yhtä lailla kokemisen arvoisia!

Lue lisää
Kuuba

Kuuba

Kuuba

Vanhanajan romantiikkaa ja vallankumoushenkeä huokuva Kuuba on suosittu varsinkin erinomaisten rantojensa ja viehättävien kaupunkiensa ansiosta.

Lue lisää
Martinique

Martinique

Martinique

Vehreä Martiniquen saari elää majesteettisen Mont Pelée- tulivuoren varjossa. Luonto onkin saaren valttikortti; vuorten, värikkään kukkaloiston ja sademetsien kuorruttama saari on reunustettu toinen toistaan upeammilla hiekkarannoilla.

Lue lisää
St. Lucia

St. Lucia

St. Lucia

St Luciaa on kuvailtu Karibian kauneimmaksi saareksi, eikä syyttä. Rehevän vehreät sademetsät, kauniit valkohiekkaiset rannat sekä vulkaanisen maaperän muodostamat mustahiekkaiset rannat, värikkäät ja monimuotoiset koralliriutat sekä majesteettiset Piton- vuoret - tätä kaikkea on vuoristoinen ja luonnonkaunis St Lucia, joka tarjoaa unohtumattomat puitteet unelmien lomalle.

Lue lisää

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Matkakokemuksia alueelta

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.