Risteilyt

Pearls of the Caribbean- risteily

Ponant

Ponant tuo ulottuvillesi Karibian lumoavimmat saaret yhdellä risteilymatkalla!

Ponant tuo ulottuvillesi unelmien risteilyreitin, joka pitää sisällään Karibianmeren lumoavimmat saaret. Matkan ajan kotinasi toimii upea Le Bellot– risteilyalus, joka on suunniteltu tarjoamaan matkustajilleen ehdotonta mukavuutta jopa maailman syrjäisimpien alueiden sydämessä.

Laivan kaikki 92 hyttiä ovat varusteltu omalla terassilla tai parvekkeella. Yleisten tilojen tavoin hytit ovat suunniteltu olemaan äärimmäisen avaria; suuret ikkunat ja vaaleat sävyt luovat hytteihin poikkeuksellista tilan tuntua.

Yhdeksän päivän risteilyn aikana koet muun muassa Saint Vincent ja Grenadiinit– saariston idylliset rannat, sekä niiden kuuluisan vedenalaisen maailman.

Eräs reitin monista kohokohdista on ankkuroituminen Tobago Cays– kansallispuistoon, jonka kaunista saaristoa ympäröi Karibian meren upeimmat koralliriutat. Kurkista pinnan alle, koe värien ilotulitus ja tutustu riutan kirjavaan eläimistöön. Laivalla on mukana kokenut sukellusohjaaja, joka mahdollistaa turvalliset snorklaus- ja sukellusretket upeaan saaristoon.

Seuraavaksi saarihyppely ottaa suunnakseen Saint Lucian saaren, jota ei suotta kutsuta Karibian kaunottareksi. Turkoosista merestä kohti korkeuksia kohoavat Pitons– vuorenhuiput ovat todella vaikuttava näky – niin vaikuttava, että alue on listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi.

Saint Lucialta matka jatkuu kuvankauniille Guadeloupelle ja Pirates of the Caribbean- elokuvista tutulle Dominican saarelle. Dominica on eräs alueen koskemattomimpia saaria, jossa pääset kokemaan aitoa ja alkuperäistä karibialaisuutta. Hyvällä tuurilla saatat myös bongata valaan – Dominica on Karibian parhaita paikkoja kaskelottien bongailuun!

Matka alkaa ja päättyy Martiniquen saarelta, jossa vietetään kaksi yötä ennen risteilyä ja yhden yön sen jälkeen viehättävässä French Coco– hotellissa.

12 yötä
alk. / henkilö
7 295 €
  • Reittilennot & lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan + 1 käsimatkatavara (á 8 kg) / henkilö
  • Majoitus 3 yötä French Coco Suite Caraibe, aamiainen
  • Karibian risteily 9 yötä Ponant Le Bellot– aluksen Prestige- hyttiluokassa
  • All Inclusive risteilyllä

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.