Kreikka

Kreikka

Sydämellinen ja aurinkoinen Kreikka. Maailmassa on vain jokunen paikka, joissa vaiheikas kulttuuri ja historia yhdistyvät lämpöön ja kauneuteen niin harmonisesti ja sattumanvaraisesti. Häikäisevän valkoisten talojen siniset ikkunaluukut, auringon paahtamat rannat ja turkoosi rantaviiva. Tuoksuvat mäntymetsät, kumpuilevat oliivipuulehdot ja viiniviljelmät. Maaseutukylät ja verkkainen päivärytmi.

Kaupunkikohteena Ateena sykähdyttää. Täällä matkailija kulkee mahtavien sivilisaatioiden jalanjäljissä. Juuri täällä voit kiivetä Akropolikselle, jossa antiikin mytologia ja draama ovat edelleen vahvasti läsnä.

Kreikan saaristo on vailla vertaa ja siihen voit tutustua myös reissaamalla saarelta saarelle omien toiveidesi ja mieltymystesi mukaan. Saarihyppelykohteita on valtavasti. Ihastuttavat ja yksilölliset pikkusaaret, kuten Naxos, Ios ja romanttinen Santorini, kätkevät sisäänsä hurmaavia pikkupoukamia, joissa meri vaihtaa väriä hetki hetkeltä.

Kreikan suurimman saaren, Kreetan, rannikkoa hallitsevat jyrkät kalliot ja hiekkarannat. Sisämaa on vuoristoista ja vaihtelevasti täynnä kiehtovia rotkoja (Samaria) sekä hedelmällisiä laaksoja ja kauniita tasankoja. Upean Knossoksen minoalaiskaupungin rauniot ja ympäröivä luonto sykähdyttävät.

Missä tahansa samoiletkin, päivän päätteeksi on hyvä istahtaa paikalliseen rantatavernaan. Anna ravintolan loihtia tuoreista vihanneksista, fetasta ja kalasta upea ateria, jonka äärellä voit myhäillä tyytyväisenä ja uppoutua näkymään yli kimaltelevan Aigeianmeren. Lierihatun lisäksi pakolliseen matkavarustukseen kuuluu kamera.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.