Kaupunki­­lomat Loma kahdelle Rantalomat

Ateenan Riviera

The Margi

Rantaloma Ateenassa – kyllä, luit oikein!

Historian ja kulttuurin kiehtova kohtauspaikka, Ateena on mainio yhdistelmä moderniutta ja antiikin ajan ihmeitä. Tutustu Kreikan nykyaikaiseen kaupunkielämään Ermou Street– shoppailukadulla ja tee aikamatka menneisyyteen ikonisella Akropolis– kukkulalla. Kaiken kruunaavat kreikkalaisen keittiön herkut ja Välimeren paahtava aurinko. Ateena on kaupunkikohde vailla vertaa!

Hiekkarannat ja taivaansininen vesi ovat mielikuva, joka harvoin yhdistetään Ateenan matkaan. Ateenan Riviera onkin Välimeren helmi, joka odottaa löytämistään!

Boutique- tyylinen The Margi Hotel on loistava valinta matkaajalle, joka haluaa yhdistää kaupunkiloman Ateenassa rentouttavaan rantalomaan. Vouliagmenin kylässä sijaitseva hotelli omaa ylellisen uima-allasalueen ja pulahdus mereen on vain muutaman askeleen päässä. Ateenan keskustaan hotellilta on vain puolen tunnin ajomatka.

Huoneita hotellista löytyy joka lähtöön; viihtyisistä Superior- huoneista mahtavaan neljän makuuhuoneen huvilaan. Huoneita yhdistävät maanläheiset sävyt, käsintehdyt huonekalut ja ikkunoista sisään tulviva luonnonvalo.

Hotellin tasokkaissa ravintoloissa nautitaan The Margi– farmin antimia, kuten tuoreita yrttejä, hedelmiä, vihanneksia, sekä itse tuotettua oliiviöljyä ja juustoja. Tuoretta kalaa, itse leivottua pinaattipiirakkaa ja uunissa paahdettua fetaa – Malabar– ravintolan ruokalistan lukeminen saa veden nousemaan kielelle.

4 yötä
alk. / henkilö
1 725 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 4 yötä The Margi Hotel, Superior- huone sis. aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.