Florida

Florida

Florida tunnetaan auringonpaisteen osavaltiona, jonka ehdottomia vetonauloja ovat upeat rannat, sametinpehmeä valkoinen hiekka, lämpöinen turkoosi merivesi ja lumoavan kauniit auringonlaskut. Tuhannen kilometrin hiekkarannalta löytyy varmasti oma paikka auringossa. 

Floridan kaupungeista tunnetuin lienee latinalaisrytmeissä sykkivästä yöelämästään ja erinomaisesta ravintolavalikoimastaan tunnettu Miami, josta löytyy myös hienostuneempi puoli kulttuurinähtävyyksineen.

Teemapuistopääkaupunki Orlandossa elämykset seuraavat toisiaan: Disney World, Universal Studios ja Seaworld sekä tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Kennedyn Avaruuspuisto tekevät lähtemättömän vaikutuksen.

Maltillisempi kaupunkimieli ihastuu Floridan länsirannikolla sijaitsevan Naplesin pikkukaupungin idylliin ja sen erinomaiseen ravintolakattaukseen ja kauniisiin rantoihin.

Florida on monen NHL-, MBA- ja NLB-joukkueen koti ja oman suosikkijoukkueen katsomossa tunnelmat ovat katossa. Tai haluatko hioa swingisi kuntoon – osavaltiosta löytyy yli 1200 golfkenttää.

Kaupunkien sykkeestä on ihana irrottautua etelään suuntautuvalle road tripille. Evergladesin kansallispuiston rämeikkö- ja kosteikkoalueilla pääset tutustumaan alligaattoreihin ilmatyynyaluksen ja mangrove-väyliin kajakin kyydissä. 

Karibialaisen twistin Floridan matkaan tuo Key West. Miamista Key Westiin kulkevan ainutlaatuisen Overseas Highwayn 42 siltaa yhdistävät toisiinsa koralli- ja kalkkikivisaarten ketjun, joka on kuin kiitorata Karibianmeren maihin. Key West tunnetaan pastellinsävyisistä puutaloista ja valkohiekkaisista rannoista, vilkkaasta yöelämästä ja historiallisista maamerkeistä, joita ovat muun muassa Fort Jefferson ja Dry Tortugain kansallispuisto, Ernest Hemingwayn talo.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.