Mervin terveiset Orlandosta

Vajaan viikon pituisella opintomatkalla pääsimme tutustumaan Orlandoon ja mm. sen kuuluisiin teema- ja huvipuistoihin.

Vietimme Universal Studiossa päivän, mutta siellä saa vierähtämään helposti parikin päivää. Express passilla ennätät nähdä enemmän ilman jonottamista.

Auringosta pääsimme nauttimaan myös Vulcano Bay vesipuistossa, jossa löytyy jokaiselle jotakin sopivaa aktiviteettia.

Tutustuimme myös alueen muutamiin hotelleihin ja Resort tyyppisiin majoituksiin. Vajaan tunnin ajomatkan päässä sijaitsee ”Wild Florida”, jossa mahdollisuus lähteä ”Air Boat” ajelulle ja halutessa päästä myös itse ohjaimiin. Erinomaisen oppaan johdolla todennäköisemmin bongaat matkalla myös alligaattoreita upeiden lintujen lisäksi.

Oma huikea tunnelma ja kokemus oli myös käydä katsomassa korismatsi Orlando Magic vastaan Philadelphia.

Jos aika ei anna myötä teemapuistoihin, niin mukavasti puolessa päivässä ennättää vierailla Icon Parkissa. Siellä mm ”The Wheel”, vajaan puoli tuntia kestävä maailmanpyörä, Madame Tussaun vahakabinetti ja Sealife Orlando akvaario.

Walt Disney World pitää sisällään 6 erilaista puistoa. Me ehdittiin aamupäivän aikana vierailla kahdessa eri puistossa, Magic Kingdom ja Disney’s Hollywood Studios. Puistojen välillä kulkee shuttle bussi, jolla on näppärä liikkua.

”Orlando Premium Vineland Outletista löytää tunnetuimmat vaatemerkit ja sieltä saa mukavasti tuliaiset mukaan ja tarvittaessa extra laukunkin mukaan! ”

Orlando yhdistettynä Miamiin on mukava yhdistelmä, johon kannattaa varata vähintään 10 lomapäivää. Auton vuokraus lentokentältä on paras vaihtoehto loman ajaksi. 

300 päivää aurinkoa vuodessa ja jokaiselle jotakin!