Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti

Auringossa kylpeviltä rantahietikoilta jättimäisille jäätiköille. Uusi-Seelanti on jännittävä matkakohde, jossa on tilaa tutustua rauhassa taianomaiseen luontoon. Valaiden bongailua ja jäätikkösafareita, benjihyppyjä ja hurjapäistä koskenlaskua, vuorikiipeilyä ja helikopterilentoja. Uusi-Seelanti tarjoaa huikeat olosuhteet aktiivilomailuun niin maalla, vesillä kuin ilmassakin. Alkuperäiskansa maorien ylväs kulttuuri vuosisataisine perinteineen herättää kunnioitusta ja mykistää.

Pohjoissaarella vuoristoalueet ja rannikko idyllisine saarineen tuovat eteesi puhtaita rantoja, kristallinkirkkaita jokia ja kukkivaa maaseutua, viiniviljelmiä. Pohjoisempana Rotoruan alueella geotermaalinen luonto kuumine lähteineen ja geysireineen ja Bay of Islandsin valkoiset rannat eivät nekään jätä kylmiksi.

Eteläsaari on saarista suurempi ja siellä luontoäiti esittäytyy toden teolla: voit matkata lumihuippuisilta vuorilta ja Frans Josefin ikuisilta jäätiköiltä Fiordlandin laaksoihin ja vuonoille, joita delfiinit pitävät leikkikenttinään.

Milford Soundin ja Doubtful Soundin vuonoalueet, rehevät sademetsät, lukuisat vesiputoukset ja vihreän ja turkoosin sävyissä hohtavat vedet pysäyttävät kauneudellaan. Queenstown on kuuluisa runsaista ulkoilma-aktiviteeteistaan. Täältä ei malttaisi lähteä.

Nappaa allesi vuokra-auto ja sukella häkellyttäviin maisemiin aivan omassa tahdissasi. Pääset tutustumaan ainutkertaiseen maorikulttuuriin ja välittömiin paikallisiin sekä nauttimaan maailmankuuluista viinialueista ja trendikkäistä ruokapaikoista ja kahviloista.

Golf on Uudessa-Seelannissa arkipäivää ja huippukenttiä on joka lähtöön. Viehättävät pikkukaupungit ja -kylät luovat omalta osaltaan rentoa tunnelmaa aktiiviseen lomaan. Läsnä joka puolella on saarivaltion satukirjamainen luonto, joka rauhoittaa kiireisimmänkin mielen.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.