St. Lucia

St. Lucia

St Luciaa on kuvailtu Karibian kauneimmaksi saareksi, eikä syyttä. Rehevän vehreät sademetsät, kauniit valkohiekkaiset rannat sekä vulkaanisen maaperän muodostamat mustahiekkaiset rannat, värikkäät ja monimuotoiset koralliriutat sekä majesteettiset Piton– vuoret – tätä kaikkea on vuoristoinen ja luonnonkaunis St Lucia, joka tarjoaa unohtumattomat puitteet unelmien lomalle. 

Patikoi rehevän kasvillisuuden peittämille Piton- vuorille ja ihaile lumoavaa näköalaa, joka avautuu turkoosille Karibianmerelle ja smaragdinvihreään sademetsään. Hurmaannu uskomattoman kauniista luonnosta ja kävele luontopolkua Sault Falls vesiputouksille tai patikoi Pigeon Island National Parkissa ja koe saaren historian havinaa linnoitusten ja raunioiden ympäröimänä. Sukella mertensyvyyteen ja ihastele vedenalle tulivuoren rinteisiin muodostuneita koralleja ja värikkäitä trooppisia kaloja. 

St Lucia tarjoaa seikkailunnälkäisille paljon aktiviteetteja. Patikointi, pyöräily ja Zipline- köysiradat ovat upeita tapoja nauttia ympäröivästä sademetsästä. Meri tarjoaa erinomaiset puitteet sukellukseen, snorklaukseen, suppailuun ja melontaa. Voit myös ihastella katamaraaniristeilyllä saaren vehreää siluettia ja kimaltavassa meressä hyppeleviä delfiiniparvia auringon laskiessa mailleen. 

St Lucia tunnetaan myös herkullisesta keittiöstään, jossa makujen sinfoniaa luo niin karibialaiset, eurooppalaiset, amerikkalaiset kuin intialaiset maut. Vulkaaninen maa tuottaa herkullisia hedelmiä ja voitkin nauttia elämäsi parhaat mangot, passionhedelmät ja guavat juuri St Lucialla. 

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.