Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Miami & St Lucia

Tällä matkalla pääset kokemaan värikkään ja rytmikkään Miamin sekä vuoristoisen ja luonnonkauniin St Lucian saaren. 

Miamissa sinua odottaa upeat rannat, erinomaiset ostosmahdollisuudet, värikkään eloisat latinalaiset rytmit sekä monipuolinen ravintolavalikoima. Miamin hotellisi seuraavalle kahdelle yölle on tyylikäs Blue Moon, Autograph Collection, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Miami Beachin sydämessä. Halutessasi voit viettää Miamissa myös useamman yön tai yöpyä ainoastaan yhden yön lentokenttähotellissa ennen siirtymistä St Lucian saarelle. 

Miamin päivien jälkeen on siirtyminen lumoavan kauniille St Lucian saarelle, jossa vietetään rentouttava viikko palmun alla.

St Luciaa on kuvailtu Karibian kauneimmaksi saareksi, eikä syyttä. Rehevän vehreät sademetsät, kauniit valkohiekkaiset rannat sekä vulkaanisen maaperän muodostamat mustahiekkaiset rannat, värikkäät ja monimuotoiset koralliriutat, sekä majesteettiset Piton- vuoret – tätä kaikkea on vuoristoinen ja luonnonkaunis St Lucia. 

St Lucialta kotimatka alkaa ensin kohti Miamia, jossa vietetään yksi yö lentokentän läheisyydessä sijaitsevassa EB Hotel Miami– hotellissa, jonka jälkeen kotimatka jatkuu kohti Suomea.

Hotellisi St Lucialla voit valita toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voit valita St Lucian hotelliksesi ihastuttavan boutique- tyylisen Coco Palm- hotellin, loistokkaan Sandals Regency La Toc All Inclusive- hotellin tai aistikkaan Cap Maison Resort- hotellin. Valikoimassamme löytyy myös muita hotelleja, kysy lisää! 

Coco Palm- hotelli on ihastuttava boutique- hotelli, joka sijaitsee saaren pohjoisosassa, lyhyen kävelymatkan päässä Reduit Beachin rannalta ja Rodney Bayn palveluista. Huoneesi on tyylikäs Luxe Swim Up- huone, jossa pääset uima-altaaseen suoraan huoneestasi. Hotelli tarjoaa rentouttavan loman ihastuttavalla St Lucian saarella huokeaan hintaan. Lomasi hintaan sisältyy aamiainen. 

Sandals Regency La Toc on ihastuttava hotelli, joka sijaitsee kauniilla valkohiekkaisella rannalla ja josta aukeaa upea näköala turkoosille Karibian merelle. Hotellilla on upea uima-allasalue, golfkenttä sekä erinomainen valikoima ravintoloita sekä monipuolinen juomalista, jotka sisältyvät All Inclusive- pakettisi hintaan. Hotellilla on tarjolla upeita huoneita niin puutarha- kuin merinäköalalla ja sinulla on myös mahdollisuus varata huone omalla uima-altaalla. Lomasi hintaan sisältyy All Inclusive. 

Cap Maison Resort on tyylikäs ja aistikas hotelli, josta aukeaa upeat näköalat niin St Lucian vehreään luontoon kuin kirkkaana kimaltavalle merelle. Cap Maison tarjoaa rentouttavan pakopaikan omalla suojaisalla hiekkarannalla, mutta sijaitsee kuitenkin lähellä Rodney Bayn palveluita. Cap Maison- hotellin huomaavainen ja henkilökohtainen palvelu, ihastuttavat huoneet, makunystyröitä hivelevät illalliset sekä postikorttimaisemat luovat puitteet täydelliselle lomalle. Lomasi hintaan sisältyy puolihoito (aamiainen + illallinen, ei juomia). 

10 yötä
alk. / hlö/Coco Palm/aamiainen
3445 €
10 yötä
alk. / hlö/Sandals Regency/all inclusive
4425 €
10 yötä
alk. / hlö/Cap Maison/puolihoito
4645 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Majoitus 2 yötä Miamissa, ei ruokailuja 
  • Majoitus 6 yötä St Lucialla sis. aamiainen, puolihoito tai all inclusive 

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.