Kenia

Kenia

Auringon kirkkaus saa silmät sirrille. Kenia on auringonvaloa ja villielämiä loputtomilla savanneilla sekä merta kilometrien pituisilla rannoilla. Päiväntasaajalla sijaitsevan maan luonto palkitsee kävijän dramaattisella kauneudellaan ja monimuotoisuudellaan avoimilta ruohotasangoilta trooppisiin sademetsiin ja lajirikkaisiin koralliriuttoihin.

Safari esimerkiksi Masai Maran luonnonsuojelualueella on monen unelmien täyttymys. Olemme jonkin todella suuren äärellä, aistit avoinna. Henkeäsalpaavia maisemia, ihmeellisiä värejä ja ilmassa kilpaa leijailevia uusia tuoksuja ja hienonhienoa punertavaa tomua. Vatsassa kuplii odotus ja riemu, kun näet ensimmäisen villieläimen omassa ympäristössään.

Kuumailmapallosafarilla voit nousta hiljaisen savannin ylle auringon noustessa ja laskeutua kuohuviiniaamiaiselle keskelle savannia. Voit lähteä safarikävelylle Masai-oppaan ja vartijan kanssa. Voit osallistua eripituisille safariajelulle vaikka auringon laskiessa mailleen, viettää iltaa leiritulen ja öljylampun ääressä ja nukahtaa Afrikan tähtitaivaan alle ympäröivän luonnon unilauluun. Pienet ja persoonalliset yksityiset villieläinten suojelualueet ja niiden majoitukset kaikilla mukavuuksilla ovat ainutlaatuisia tyyliltään ja sijainniltaan. Alueiden omistusoikeus on yleensä jaettu paikallisille heimoyhteisöille, jotka ovat tiiviisti mukana toiminnassa. Minkä tahansa laadukkaista safareista valitsetkin, edessäsi on ainutlaatuinen kokemus. Kaikkea ympäröi savannin rauha ja hiljaisuus sekä Afrikan maagisen kaunis valo, joka lupaa upeita kuvia myös sunnuntaikuvaajille.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.