Tansania

Tansania

Kilimanjaron lumipeitteisiltä huipuilta Serengetin villieläinten hallitsemille tasangoille ja Sansibarin hiekkarannoille – matka Tansaniaan jää mieleesi lähtemättömästi, olitpa Afrikassa ensikertalainen tai kokenut konkari! 

Kuullessamme Serengetin nimen mieleen tulvivat näyt saaliitaan vaanivista kissaeläimistä ja akaasiapuiden silueteista hehkuvaa oranssinvaaleanpunaista auringonlaskua vasten. Serengetissä pääset seuraaman mykistävää luonnonnäytelmää, jossa miljoonat villieläimet vaeltavat kohti Kenian puolella sijaitsevaa Masai Maraa

Unescon maailmanperintölistalla olevalla Ngorongoron suojelualueella sijaitsevassa sammuneen kraatterin kattilalaaksossa vaeltaa kuivan kauden aikana niin leijonia ja leopardeja kuin norsuja, seeproja ja sarvikuonojakin. Villieläinten kulkua ja kaunista maisemaa katsellessa ajantaju katoaa ja mieli lepää.

Tarangirejoen varrelle levittäytyvässä Tarangiren kansallispuistossa jokivarsimetsien lisäksi maisemaa hallitsevat laajat puu- ja pensassavannit ja jopa yli 2000 vuoden ikäiset apinanleipäpuut. Great Rift Valleyn kupeessa sijaitsevan Manyarajärven ympärille levittäytyvä puisto on tunnettu erityisesti puuhun kiipeilevistä leijonistaan, mutta juomapaikat vetävät puoleensa myös puhveleita, elefantteja, kirahveja, virtahepoja. 

Tansanian monikulttuuriset perinteet ja historia, ystävälliset ihmiset ja luonto säväyttävät. Matka Tansaniaan tuntuu helposti hyppäykseltä keskelle luontodokumenttia. Jokainen päivä tuo eteesi uusia elämyksiä. Luonnon kiertokulku on väkevästi läsnä, aivan kuten aikana kauan ennen meitä ja pitkään meidän jälkeemme. Mittasuhteet mykistävät ja palauttavat olennaisen äärelle.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.