Perhematkat Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Sansibar

The Mora & Park Hyatt Zanzibar

Sansibar on valkeiden hiekkarantojen ja vaiherikkaan historian mielenkiintoinen yhdistelmä.

Tansanian itärannikolla sijaitseva Sansibarin saari on pullollaan uniikkeja elämyksiä – Stonetownin kiehtovasta elämänmenosta puuterimaisille hiekkarannoille.

Sansibarin värikäs historia on luettavissa Stonetownin kujien rakennuksista, joiden joukosta löytyy niin arabialaisia, portugalilaisia ja afrikkalaisia vaikutteita. UNESCOn maailmanperintölistaan kuuluva kaupunki pitää sisällään kiinnostavia, jopa yllättäviä nähtävyyksiä, kuten Freddie Mercuryn lapsuudenkodin.

Ennen kaikkea rantakohteena tunnettu Sansibar on kuuluisa kuvankauniista hiekkarannoistaan; valkea puuterihiekka, uskomattoman kirkas merivesi ja kauniisti kaarelle taipuneet palmut luovat täydellisen ympäristön rantalomalle. Turkoosi merivesi pitää sisällään paljon nähtävää sukeltajille ja snorklaajille – saaren parhaat sukelluskohteet löytyvät Mnemban rauhoitetulta merisuojelualueelta.

Tutustu Sansibarin yhdistelmämatkan hotelleihin alta!

9 yötä
alk. / henkilö
2 895 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset, sekä hotellien välinen kuljetus
  • Majoitus 7 yötä The Mora Junior Suite- huoneessa, sisältäen All Inclusiven 
  • Majoitus 2 yötä Park Hyatt Zanzibar Park Room- huoneessa, sisältäen aamiaisen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

The Mora tarjoaa rauhallisen pakopaikan arjesta. Matemwen Muyuni- rannalla sijaitseva hotelli sulautuu eksoottiseen ympäristöönsä nykyaikaisella ja tyylikkäällä designillaan. Suuri uima-allasalue kutsuu koko perheen viettämään rentoa rantapäivää – osa altaista on pyhitetty ainoastaan perheen pienimmille matkalaisille.

Viiden tähden resort omaa monipuolisen All Inclusive- tarjonnan täynnä makuja ympäri maailman. Beach Club Grill– ravintolassa nautitaan grilliherkkuja nimensä mukaisesti aivan meren äärellä.

The Moran moderniutta ja eksotiikkaa yhdistelevät huoneet ovat silkkaa luksusta; lukuisilla yksityiskohdilla sisustetut huoneet tarjoavat silmänruokaa koko loman ajaksi. Mikäli kaipaat lisähemmottelua lomaasi, valitse omalla porealtaalla varustettu Jacuzzi Superior Junior Suite tai Pool Suite, jonka kohokohta on oma uima-allas.

Matkan kaksi viimeistä päivää vietetään Stonetownin tunnelmaan tutustuen. Park Hyatt Zanzibar tuo rauhallisuudellaan rentouttavaa kontrastia Stonetownin hulinaan. Hotelli sijaitsee aivan rannan tuntumassa ja kävelymatkan päässä kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Modernin hotellin sisustus on maustettu perinteisillä afrikkalaisilla yksityiskohdilla ja lämpimät luonnonsävyt luovat huoneisiin harmonisen tunnelman. 67 huoneen hotelli on tunnelmaltaan intiimi ja kodikas.

Kaupungilla kiertelyn jälkeen rentoutumishetken tarjoaa meren äärellä sijaitseva uima-allas tai tasokas kylpylä hemmotteluhoitoineen. Hotellin tyylikkäissä ravintoloissa nautit paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja merimaisemien äärellä.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.