Risteilyt

Risteilymatkat voivat olla missä päin maailmanmeriä tahansa esim. Välimerellä, Karibialla, Atlantilla, Tyynellämerellä, Tasmaninmerellä, Intian valtamerellä, Persian- ja Omaninlahdella. Valinnanvaraa löytyy suurista tuhansien matkustajien risteilyaluksista pieniin intiimeihin jahteihin.

Risteilyt sopivat perheille, pariskunnille, soolomatkaajille, pienille porukoille eli kaikille, jotka haluavat nähdä kerralla useita kohteita, eikä matkalaukkua tarvitse koko ajan purkaa ja pakata. Risteilymatkaan voi aina lisätä yöpymisiä ennen ja jälkeen risteilyn.

Risteilyjä löytyy jokaiseen makuun. Löydä alla suosikkimme eri varustamojen tarjonnasta.

Jos haluat risteillä maailman suurimmilla laivoilla nauttien monista aktiviteeteista ja viihdetarjonnasta, valintasi on Royal Caribbean Cruises.

Jos et kaipaa valtavia viihdekeskuksia, lähde romanttiselle kahdenkeskiselle lomalle Celebrity Cruises aluksilla.

Voit myös nauttia hemmottelusta ja yksilöllisestä palvelusta pienemmillä boutique-laivoilla. Rennon hienostuneella laivalla tai huvijahdilla pääset nauttimaan upeista ruoka taideteoksista,  kiehtovista aktiviteeteista ja nukkumaan Karibian tähtitaivaan alla. Helin matkat suosittelee SilverseaAzamara ja SeaDream risteilyjä.

Voit myös valita risteilyn, jolla pääset lipumaan Euroopan kauneimmilla joilla. Jokiristeily vie sinut Euroopan kaupunkien sydämiin, jossa pääset tutustumaan historiallisiin nähtävyyksiin, viehättäviin kulttuurikohteisiin, tunnelmallisiin ruokatoreihin ja leppoisan palvelun kahviloihin. Suosittelemme jokiristeilylle Lüftner Cruises varustamoa.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.