Risteilyt

Karibian risteily

Celebrity Cruises

Purat laukkusi vain kerran ja annat tarpeisiisi valitun tasokkaan ”hotellisi” risteillä ja viedä sinut uusiin ikimuistoisiin kohteisiin.

Risteilyllä nautit laivojen upeista palveluista ja nautit merellisestä ympäristöstä. Nämä uivat hotellit, suorastaan kaupungit, ovat todellisia viihdekeskuksia, joissa viihdytään ja nautitaan. Voit myös valita pienemmän ja rauhallisemman risteilyaluksen aikuisempaan makuun. 

Kaikilla risteilyillä on satamissa tarjolla monipuolisia retkiä. 

Risteilyjä on tarjolla liki kaikilla maailman merillä, eritasoisilla laivoilla ja eri teemoilla. 

Etsitään yhdessä juuri Sinulle sopiva risteily!

Risteilyjä löytyy jokaiseen makuun. Löydä alla suosikkimme eri varustamojen tarjonnasta.

Jos haluat risteillä maailman suurimmilla laivoilla nauttien monista aktiviteeteista ja viihdetarjonnasta, valintasi on Royal Caribbean Cruises.

Jos et kaipaa valtavia viihdekeskuksia, lähde romanttiselle kahdenkeskiselle lomalle Celebrity Cruises aluksilla.

Voit myös nauttia hemmottelusta ja yksilöllisestä palvelusta pienemmillä boutique-laivoilla. Rennon hienostuneella laivalla tai huvijahdilla pääset nauttimaan upeista ruoka taideteoksista,  kiehtovista aktiviteeteista ja nukkumaan Karibian tähtitaivaan alla. Helin matkat suosittelee Silversea, Azamara ja SeaDream risteilyjä.

Voit myös valita risteilyn, jolla pääset lipumaan Euroopan kauneimmilla joilla. Jokiristeily vie sinut Euroopan kaupunkien sydämiin, jossa pääset tutustumaan historiallisiin nähtävyyksiin, viehättäviin kulttuurikohteisiin, tunnelmallisiin ruokatoreihin ja leppoisan palvelun kahviloihin. Suosittelemme jokiristeilylle Luftner Cruises varustamoa.

Karibian Risteily, Celebrity Cruises

Risteilyreitti:

Fort Lauderdale – Meripäivä – Meripäivä  – Philipsburg, St. Maarten – Castries, St. Lucia – Bridgetown, Barbados – St. Johns, Antigua – Basseterre, St. Kitts – Meripäivä – Meripäivä – Fort Lauderdale

12 yötä
alk. / henkilö
3 490 €
  • Lufthansan reittilennot ja lentoverot
  • Yhdensuuntainen yksityinen kuljetus Miamin lentokenttä – Fort Lauderdalen hotelli
  • Majoitus 2 yötä 2 hh Fort Lauderdale, ei aterioita
  • Risteily parvekehytissä 10 yötä , täysihoito ja kattava juomapaketti, laivan henkilökunnan palvelurahat
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.   

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.   

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Miamiin. Yksityinen kuljetus Fort Lauderdaleen ja Sonesta Fort Lauderdale Beach – hotelliin.

Sonesta Fort Lauderdale Beach

Päivä Fort Lauderdalessa. Tänään kannattaa ottaa rennosti ja toipua lennoista ja aikaerosta ennen seuraavana päivänä alkavaa risteilyä.

Sonesta Fort Lauderdale on moderni rantahotelli joka sijaitsee Fort Lauderdalen ranta-alueen pohjoisosassa. Pitkä hiekkaranta kutsuu kävelylle.

Hotellin uima-allasalueella on mukava rentoutua. Fort Lauderdalen ostokset, viihde ja ravintolatarjonta ovat myös kaikki ulottuvillasi.

Uloskirjautumisen jälkeen omatoiminen siirtyminen satamaan. Vihdoinkin on aika lähteä risteilemään.

Seuraavan 10 yön tyylikäs kelluva hotelli on Celebrity Cruisesin Celebrity Silhouette – laiva.

Celebrity Silhouette

Risteilyn reitti:

Fort Lauderdale – meripäivä – meripäivä  – Philipsburg, St. Maarten – Castries, St. Lucia – Bridgetown, Barbados – St. Johns, Antigua – Basseterre, St. Kitts – Meripäivä – meripäivä – Fort Lauderdale

Celebrity Cruises on suosikkimme pariskunnille. Aikuiset arvostavat risteilyllään laatua ja palvelua sekä korkeatasoisia ravintoloita. Celebrityn laivoilta löytyy upeat uima-allasalueet muttei niinkään pikkulasten suosimia vesiliukumäkiä. 

Celebrity Cruisesin risteilyihin kuuluu täysihoito laivalla sekä kattava juomapaketti. Helppouden vuoksi myös laivan henkilökunnan palvelurahat on sisällytetty risteilysi hintaan. Hyttiluokaksi olemme valinneet parvekkeellisen hytin – kyllä onnistuneeseen risteilyyn kuuluu merinäköalat ja oma parveke. 

Celebrity tuo ripauksen luksusta risteilyllesi.

Celebrity Silhouetten Etelä-Karibian risteilyllä on mukavasti neljä meripäivää – joten ehdit myös nauttia laivan palveluista mielenkiintoisten retkikohteiden lisäksi.

Kaikki hyvä päättyy aikanaan. Aamulla saavutaan satamaan jonka jälkeen omatoiminen siirtyminen Miamin lentokentälle ja kotimatka voi alkaa.

Unelmiesi risteily odottaa Sinua, kysy meiltä lisää!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.