Ranskan Polynesia

Ranskan Polynesia

Ranskan Polynesia tunnetaan tyynistä sinisistä laguuneista, lempeän tuulen tahdissa huojuvista palmupuista, lumoavista valkohiekkaisista rannoista, merenalaisesta elämästä, maailman parhaista sukellusmahdollisuuksista, sykähdyttävän kauniista luonnosta ja huumaavasta vaniljan tuoksusta.

Saariryhmä tunnetaan yleisesti Tahiti-nimellä, pääsaaren mukaan. Tahiti, Bora Bora ja Moorea ovat suosituimmat saaret.

Tahiti

Saapuessasi Ranskan Polynesiaan Tahitin saari on ensimmäinen pysähdyspaikkasi, ennen kuin suuntaat kohti muita saaria.

Bora Bora

Bora Bora on hääparien ja pariskuntien unelma! Tämä ihastuttava pikkusaari on noin tunnin lentomatkan päässä Tahitin saarelta. Lentokentältä on venekuljetus hotelleille.

Saari on syntynyt noin kolme miljoonaa vuotta sitten ja tahitin kielen “Bora Bora” on suomeksi “ensin syntynyt”. Saarta kutsutaan myös “Mai te Boraksi”, Jumalten luomaksi.

Bora Boralla sijaitsee yksi maailman kauneimmista laguuneista. Laguuni mahdollistaa lukuisat vesiaktiviteetit: snorklaa ja sukella, näe haita, kilpikonnia ja rauskuja. Laguunia voi ihastella myös lasipohjaveneristeilyllä.

Täällä pääset toteuttamaan unelmasi veden ylle rakennetussa villassa.

Moorea

Moorea on kuin trooppinen puutarha, jonka maisemaa hallitsevat ananasviljelmät. Moorea on pieni, sydämenmuotoinen ja tuliperäinen saari. Saaren luonto on satumaisen kaunis, voit nähdä vehreitä laaksoja, rehevän rosoisia tulivuoren huippuja ja lumoavia vesiputouksia. Kristallinkirkkaat vedet, monipuoliset vesiurheiluaktiviteetit ja yltäkylläiset koralliriutat tekevätkin saaresta täydellisen lomakohteen.

Taianomainen Moorean saari sijaitsee noin puolen tunnin laivamatkan tai lyhyen lentomatkan päässä Tahitin pääsaaresta. Moorean saaren lentokentältä on vene- tai autokuljetus hotelleille.

Moorean saari on viehättävä ja ajaton. Elämänmeno saarella on rentoa ja kiireetöntä. Katsele laguunissa uivia kilpikonnia ja delfiineitä, joista voit saada myös uintikaverin. Voit tutustua saareen vuokraamalla auton tai ota allesi polkupyörä ja tutustu lähiympäristöön.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.