Terveisiä Los Angelesista & Bora Boralta

Kaikki meni tosi hyvin! Vaikka niitä testejä piti tehdä ja lomakkeita täytellä yms. matkan varrella, kaikki sujui niidenkin osalta tosi jouhevasti. Erityisesti Ranskalaisessa Polynesiassa oli kaikki testit järjestetty tosi hyvin kentällä.

Conrad bora bora nui oli varmasti suosikkihotellini tähän astisista rantalomakohteista joissa olen koskaan käynyt. Aivan upeat villat ja ensiluokkainen palvelu. Spa oli myös yksi parhaista joissa olen käynyt ja olen käynyt paljon eri spa:issa. Ainoa pieni miinus että viikko-ohjelma tuntui hieman supistetummalta, en tiedä johtuiko pandemiasta, low seasonista vai mistä mutta onneksi olimme myös intercontinentalissa jossa pääsimme kokemaan esim polynesialaisen illallisen kun taas conradissa sitä ei meidän aikana ollut. Conradin kautta kävimme myös todella hienolla yksityisellä vene/snorklailuretkellä jota en varmasti unohda koskaan!

Intercontinental oli myös todella kiva resort! Erittäin hyvää palvelua ja maisemat laguuniin ja vuorelle olivat upeat  (conradissa taas maisema oli enemmän malediivimäinen). Villa myös hieno mutta ei ihan conradin täydellisen uusitun villan veroinen. Myös täällä spa oli parhaita joissa olen käynyt! Bora boralla todella osataan tehdä spa kokemuksesta todella upea! Samoin intercontinentalissa sama pieni miinus että osa ravintoloista oli kiinni eli tuntui että toimintaa oli supistettu mutta ei hirveästi meitä kyllä haitannut.

Molemmissa oli myös todella hyvät ruuat ja juomat mutta vähän ravintoloita eli tuo 5 päivää oli juuri sopiva aika yhdessä resortissa. Ja oli kiva nähdä bora bora eri puolilta saarta koska resortit sijaitsivat niin eri paikoissa Bora boraa.

Shore hotelli Santa Monicassa oli myös oikein hyvä! Todella hyvä sijainti tutustua Los Angelesiin ja Santa Monicassa pystyy liikkumaan myös helposti kävellen mikä oli hyvä asia koska emme halunneet kumpikaan ajaa. Ainoa ongelma johon törmäsimme losissa oli että takseja ei ole käytännössä enää ollenkaan eikä niitä ole edes helppo tilata mistään. Helsingistä saavuttaessa emme meinanneet saada mitään kyytiä hotellille. Takas bora boralta tullessa tajusimme ladata uberin ja sillä liikkuminen oli kätevää.

Kiitos taas paljon kaikista matkajärjestelyistä! Onneksi vihdoinkin pääsimme tälle matkalle.

T. Anna