Malediivit

Kartalla Malediivit näyttävät tuhannesta trooppisesta paratiisisaaresta ja koralliatollista muodostuneelta helminauhalta. Pehmeän puuterihiekan valkoisuus ja kirkkaana välkehtivän meriveden turkoosi hämmentävät.

Varsinkin pinnan alla avautuva ainutlaatuinen luonto on kuin elämää, värejä ja käsittämätöntä kauneutta pursuava kaleidoskooppi. Kalalajeja on tuhansia, puhumattakaan äyriäisistä, merivuokoista ja eri väreissään hehkuvista koralleista. Täällä voit snorklata rauskujen, valashaiden, kilpikonnien ja monien muiden merenelävien rinnalla. Myös pinnalla tapahtuu ja aktiviteettejä on moneen lähtöön, suppailusta syvänmerenkalastukseen.

Malediivit on paikka, jossa koko loman voi viettää avojaloin, ympäri vuoden. Laadukkaat majoitusvaihtoehdot ovat toinen toistaan ihanampia, palvelu ylellistä ja ruoka hyvää. Malediivit ovat täydellinen rentoutumispaikka, jossa kalenterit ja muistutukset voi kytkeä huoletta pois päältä. Horisonttiterapia tekee tehtävänsä:

”Valitsemaanne lomailijaan ei juuri nyt saada yhteyttä.”

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Matkakokemuksia alueelta

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.