Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat

Raaya by Atmosphere

Raaya by Atmosphere on uusinta uutta Malediivien resort- rintamalla. Tervetuloa kesällä 2024 avattuun saariparatiisiin!

Raaya by Atmosphere on tasokkaan Atmosphere- ketjun uusin tulokas Malediivien paratiisisaaristossa. Puuterihiekkainen lomasaari sijaitsee Raa- atollin kristallinkirkkaissa vesissä, noin 45 minuutin vesitasolennon päässä Malen kansainväliseltä lentokentältä. Lento saarelle on täynnä upeita maisemia ja perille saavuttasi näkymät sen kuin paranevat. Tervetuloa paratiisiin!

Trooppisen luonnon hurmaava väripaletti ja elegantti arkkitehtuuri moderneilla mukavuuksilla sekä maailmanluokan palvelulla höystettynä – tätä on loma Raaya by Atmosphere- resortissa.

Resortin seitsemän eri huonetyyppiä tarjoavat juuri sinulle ja seurueellesi sopivan vaihtoehdon; aina kahden hengen huviloista kahden makuuhuoneen Raaya Residence- asuntoon. Huviloita löytyy niin valkealta hiekkarannalta, kuin turkoosin laguunin yltä.

Loman kruunaa monipuolinen The RAAYA Plan– ateria- ja aktiviteettikokonaisuus, joka kuuluu aina matkan hintaan.

The RAAYA Plan takaa matkellesi loistavan hinta-laatusuhteen, sillä kokonaisuus sisältää ruoka- ja juomatarjonnan lisäksi edestakaisen vesitasokuljetuksen saarelle, sekä erilaisia aktiviteetteja. Halutessasi voit viettää lomapäiväsi joogaten, snorklaten tai vaikkapa padelia pelaten. Perheen pienimmät viihtyvät Discovery Den– lastenkerhossa askarrellen ja saaren luonnossa seikkaillen.

Saari pitää sisällään kuusi erilaista ravintolaa ja baaria, joiden herkkuja pääset maistelemaan osana The Raaya Plan- kokonaisuutta. The Village– ravintolassa herkuttelet Italian tyyliin gnoccheilla, pastoilla ja risotoilla laatuviinien kera. Mizaj sen sijaan tarjoaa Lähi-Idän keittiöiden tuulahduksia tasokkaiden fine dining- herkkujen muodossa.

 

7 yötä
alk. / tarjoushinta* / henkilö
3 895 €
7 yötä
alk. / henkilö
4 395 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Vesitasolento Male – hotelli – Male 
  • Majoitus 7 yötä Beach Villa– huvilassa
  • Raaya Plan All Inclusive

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

*Tarjous -15% majoituksen osuudesta varattavissa 31.08.2024 asti. Voimassa uusiin varauksiin joiden majoitusaika on 10.07.-17.10.2024 välillä. 

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.