Espanja

Espanja

Espanja ei tarvitse hirveästi esittelyitä, kun unelmoit luonnon kauneudesta ja rauhasta, meren päällä säkenöivästä auringosta, makuhermoja kutkuttelevista illallisista, rikkaasta historiasta ja kulttuuritarjonnasta, vilkkaista suurkaupungeista tai idyllisten pikkukaupunkien mukulakivikaduista. Maan alueilla on oma vahva kulttuuri-identiteettinsä, useilla oma kielensäkin.

Barcelona on täydellinen kohde yhdistetylle kaupunki- ja rantalomalle. Gaudín arkkitehtuuri, tapasbaarit, vilkas Ramblas-kävelykatu ja tunnelmallinen kauppahalli, ihana rantabulevardi ja hiekkarannat, rauhalliset puistot, FC Barcelonan jalkapallo-ottelut… Tätä kaikkea ihmetellessä aika kuluu kuin siivillä. Voit yhdistää visiittisi myös Barcelonasta lähtevään risteilyyn.

Vaikka Espanja sijaitsee Euroopassa, nousee lämpötila kesäkuukausina usein lähelle pohjoisafrikkalaisia lukemia. Andalusian hurmaavat vanhat kaupungit, taidokas maurilainen arkkitehtuuri ja palatsimaiset hotellit sekä rento elämäntyyli vievät mennessään. Välillä voi hakeutua varjoon ja istahtaa seuraamaan flamenco-esitystä johonkin Sevillan kahviloista ja baareista. Tai voit seurata paikallisten esimerkkiä ja oikaista siestan aikaan päiväunille. Vilvoitella voi myös Costa del Solin useilla ranta-alueilla. 

Costa Blancan alue on aurinkovarma, aidon espanjalainen ja aktiviteeteiltaan monipuolinen. Lasillinen tempranilloa ja ilmakuivattu kinkku maistuvat erityisen hyvältä historiallisen satamakaupungin, Alicanten, nähtävyyksien lomassa tai kuvankauniissa rantakaupungeissa Alteassa tai Torreviejassa. Osa Euroopan parhaista rannoista sijaitsee Baleaareilla. Mallorcan viehättävä lomasaari hemmottelee kävijäänsä miellyttävällä ilmastolla, kauniilla luonnolla ja Välimeren keittiön maukkaimmilla antimilla.

Kanariansaaret ovat myös suosittu ja monipuolinen lomakohde.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.