Loma kahdelle Perhematkat Rantalomat

Estepona

Ikos Andalusia

Ikos Andalusia tarjoaa tasokasta All Inclusive- lomailua Espanjan Aurinkorannikolla!

Ikos Andalusia on loistava hotellivalinta matkaajalle, joka etsii lomaltaan täydellistä rentoutumista, ylellisiä puitteita ja tasokkaita makuelämyksiä. Hotelli omaa kätevän sijainnin 45 minuutin ajomatkan päässä Malagan lentokentästä, johon on Helsinki-Vantaalta säännölliset lentoyhteydet.

Viiden tähden upea resort on herkkua kaikille aisteille; tässä hienostuneessa hotellissa jokainen yksityiskohta on otettu huomioon ja toteutettu suorastaan silmiä hivelevällä tavalla. Kauniisti sisustettuja huoneita löytyy useassa erilaisella huonetyypissä ja vuoden 2024 aikana huonevalikoima täydentyy hulppeilla huviloilla. Lattiasta kattoon asti ulottuvista ikkunoista aukeaa maisema joko uima-altaalle tai sinisenä välkehtivälle merelle.

Ikos Andalusia- hotellissa majoituksen hintaan kuuluu aina All Inclusive, joka pitää sisällään loputtomat mahdollisuudet nautiskeluun. Michelin– tähtikokkien suunnittelemat menut, tarkoin valikoidut laatuviinit ja ammattitaitoisten baarimikkojen laatimat cocktailit viimeistelevät lomaelämyksesi.

Hotelli tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja ja elämyksiä koko perheelle. Hyppää hotellin Teslan ratin taakse ja huristele tutustumaan Esteponan vanhaan kaupunkiin – kuulit oikein, voit käyttää autoa veloituksetta yhden päivän vierailusi aikana! Perheen pienimpien viihtymisestä vastaa lasten ja teinien klubit. Ikos Culture Pass– passin voimin pääset tutustumaan alueen museoihin ja monumentteihin veloituksetta.

Matkusta toukokuussa, kesäkuun alussa tai syyskuussa napataksesi matkan parhaaseen hintaan!

7 yötä
alk. / henkilö
3 025 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Superior Garden View– huoneessa
  • All Inclusive

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.