Matkat ystäville

Matkoja ystäville on yhtä monenlaisia kuin ystäviäkin!

Matka ystävien kesken on yksi upeimmista matkailumuodoista. Pääsette viettämään laatuaikaa yhdessä ja keräämään yhteisiä elämyksiä ja kokemuksia, jotka säilyvät muistoissa loppuelämän. Ystävien keskeisen matkan suuri etu on myös se, että mitä useampi kuluja on jakamassa, sitä houkuttelevammaksi hinta muodostuu.

Matka voi rakentua valintasi mukaan tietyn teeman, kuten viininmaistelun tai jonkin urheiluaktiviteetin, tai ihan vain rennon yhdessäolon ympärille.

  • Kalastusmatka Azoreille (myös muita kohteita) porukalla, syvänmerenkalastus- retkiä ja rentoutumista hyvässä seurassa.
  • Ystäväpariskuntien unelmaloma rantaparatiisissa; varaa suurempi huvila, jossa jokaiselle pariskunnalle on oma makuuhuone ja yhteisissä tiloissa voi viettää laatuaikaa ystävien kesken.
  • Samppanjamatka Ranskaan, viinimatka Italian Toscanaan tai Portugaliin, yhdistetty patikointi- ja viskimatka Skotlantiin. Valitaan upeat majatalot, kierrokset samppanja- ja viinitiloilla, kuljetukset tai autovuokraukset sekä retkiä luontoon tai kaupunkeihin oppaan opastuksella.
  • Yhdistetty kaupunki- ja shoppailuloma ystävien kesken. Koe upeat nähtävyydet, parhaimmat ravintolat, nauti lasi kuohuviiniä ja vietä päivä shoppaillen!

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.