Matkat ystäville Soolomatkat

Heritance Ayurveda

Sri Lanka

Heritance Ayurveda tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia Sri Lankan auringon alla.

Tervetuloa hiljaisuuden ja voimaantumisen keitaaseen, Heritance Ayurvedaan.

Kultaisen Moragalla Beach– rannan äärellä sijaitseva resort on omistautunut vieraidensa hyvinvoinnille; perinteisiin ayurvedisiin oppeihin pohjautuvat hoidot takaavat sinun palaavan lomaltasi uutena ihmisenä.

Hotelli sulautuu ympäröivään luontoon ja sen kauniisti maisemoidulta sisäpihalta aukeaa panorama- näkymä merelle. Täällä lepää sielu ja ruumis.

Saapuessasi Heritance Ayurvedaan, ayurvedinen lääkäri käy kanssasi läpi konsultaation, joka määrittää kehosi tyypin. Määritelmän perusteella sinulle valitaan ohjelma, joka on tasapainossa kehosi ja mielesi kanssa. Kokonaisvaltaista hyvinvointia ruokitaan 4-6 hoidolla päivässä, sekä kehosi tyyppiin sopivalla ruokavaliolla.

Kokonaisvaltaisia hyvinvointipaketteja on kolme erilaista; painonpudotukseen tähtäävä slimming program, stressiä vähentävä stress relief program ja energiatasoja nostava rejuvenation program.

Heritance Ayurvedassa majoituksen hintaan sisältyy täysihoito, ohjelman mukaiset hoidot, sekä päivittäiset jooga- ja meditaatiotunnit.

Otathan huomioon, että alkoholi ja tupakka eivät ole sallittuja Heritance Ayurvedassa.

Halutessasi voit yhdistää vierailun Heritance Ayurvedassa* jonkin toisen Sri Lankan kohteen kanssa. Kysy lisää matkamyyjältäsi!

*Minimiviipymä Heritance Ayurvedassa 7 päivää, tietyissä ohjelmissa 14 päivää.

 

7 yötä
alk. / henkilö
2 385 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Deluxe- huoneessa
  • Täysihoito
  • Kaikki hoidot valitsemasi ohjelman mukaan (noin neljä hoitoa per päivä)
  • Ohjatut jooga- ja meditaatiotunnit päivittäin

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.