USA

Suosittuja kohteita USA:ssa

Alla suosittuja kohteita USA:ssa ja erilaisia matkaehdotuksia. Räätälöimme matkoja kaikkialle, kysy meiltä lisää!

Florida

Florida

Florida

Florida tunnetaan auringonpaisteen osavaltiona, jonka ehdottomia vetonauloja ovat upeat rannat, sametinpehmeä valkoinen hiekka, lämpöinen turkoosi merivesi ja lumoavan kauniit auringonlaskut. Tuhannen kilometrin hiekkarannalta löytyy varmasti oma paikka auringossa. 

Lue lisää
Havaiji

Havaiji

Havaiji

Ihana, ihanampi, Havaiji. Kalifornian rannikolta lounaaseen, keskellä Tyyntä valtamerta, vallitsee ikuinen kesä kukkaloistossaan. Havaijin tuliperäisen osavaltion saariryhmään kuuluu yhteensä 130 saarta, joista neljä tunnetuinta ovat Oahu, Maui, Kaui ja Havaiji. Asettele kukkaseppele päähäsi ja päästä irti arjen puristuksesta. Aloha, hang loose!     

Lue lisää
Kalifornia

Kalifornia

Kalifornia

Älä ihmettele, jos Disneyland alkaa tuntua Kalifornian rinnalla arkiselta. The Golden State (kultainen osavaltio) tunnetaan upeista rannoistaan, mykistävän kauniista luonnostaan ja luonnonpuistoistaan sekä viinialueistaan ja elokuvateollisuudestaan. 

Lue lisää

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Matkakokemuksia alueelta

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.