Kaupunki­­lomat

Lotte New York Palace

New York on kiehtova sekoitus värikästä kulttuuria, ikonisia nähtävyyksiä ja loistavia shoppailumahdollisuuksia!

Kuten Alicia Keys laulaa, ei ole mitään mitä et voisi tehdä New Yorkissa. New York on yksi niistä kaupungeista, jotka on koettava ainakin kerran elämässä. 5th Avenuen putiikeista Central Parkin hiekkateille ja Times Squaren valojen välkkeeseen – Ison Omenan syke on erilaista kuin missään muussa kaupungissa.

New York on kaupunki, jossa on jokaiselle jotain; uskomattoman laaja ravintolatarjonta, One World Trade Centerin ja Vapaudenpatsaan kaltaisia nähtävyyksiä ja shoppailumahdollisuudet vailla vertaa. Koe New Yorkin eri kaupunginosat, kuten charmikas Brooklyn, elegantti Upper East Side ja ikoninen Manhattan näppärästi koko kaupungin kattavan metroverkoston turvin.

Kaupunkiloman New Yorkissa kruunaa yöpyminen upeassa Lotte New York Palace– hotellissa. 1800- luvulla vaikuttaneen liikemiehen, Henry Villardin kartanot ovat yhdistetty moderneihin tornitaloihin ja lopputuloksena on eräs New Yorkin parhaista hotelleista. Sijainti Madison Avenuella, keskikaupungin sydämessä takaa vaivattoman kaupunkiloman New Yorkin sykkeessä.

Majoitu valintasi mukaan ajatonta eleganssia ja modernia ylellisyyttä yhdistävässä The Palace– osiossa tai mahtavia kaupunkimaisemia tarjoavassa The Towers– tornihotellissa. Nauti aamiaista eräässä New Yorkin eleganteimmissa ravintolasaleista ja suuntaa kaupungin sykkeeseen – tästä ei kaupunkiloma enää parane!

”A bad day in New York City is still better than a good day anywhere else.”

5 yötä
alk. / henkilö
2 280 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku (á 23 kg) ruumaan  & 1 käsimatkatavara (á 8 kg)
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 5 yötä Lotte New York Palace Superior- huoneessa
  • Ei aterioita

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.