Singapore

Singapore

Maailman pienimpiin maihin lukeutuva Singapore tarjoaa kokoonsa nähden valtavan määrän nähtävää ja koettavaa.

Kulttuurien sulatusuunina tunnettu maa on loistava kohde ruokamatkailijalle. Singaporen ravintolatarjonta vaihtelee Michelin- tähden huippuravintoloista uniikkeihin teemaravintoloihin ja pikkurahalla purtavaa tarjoaviin katuruokakojuihin.

Myös kaupungin ostosmahdollisuudet ovat vertaansa vailla – mitä et löydä Orchard Roadin ostoskeskittymästä, sitä ei todennäköisesti ole olemassa. Singaporen moniin kasvoihin voit tutustua Little Indian sekä Chinatownin värikkäitä kujia kierrellen, sekä Downtownin ja Marina Bayn futuristisia pilvenpiirtäjiä ihmetellen.

Rantaelämää pääset viettämään Singaporen edustalla sijaitsevalla Sentosan saarella. Rantojen lisäksi Sentosalta löydät läjäpäin näkemistä ja tekemistä, kuten Universal Studios– teemapuiston, Adventure Cove– vesipuiston, sekä ravintoloita joka lähtöön. Saarella voit myös vierailla Manner-Aasian eteläisimmässä pisteessä.

 

Vajaan tunnin lauttamatkan päässä Kaakkois-Aasian modernista metropolista, Singaporesta löydät rennon rantakeitaan, Indonesialle kuuluvan Bintanin saaren. Luksusresortien ja tasokkaiden golfkenttien värittämä Bintan omaa kauniin rantaviivan täynnä huikeita aktiviteetteja. Lomapäivät kuluvat mukavasti historiallisia temppeleitä ja luontokohteita kierrellen, sekä paikallisia erikoisuuksia saaren monissa ravintoloissa maistellen.

Singapore on yhdistelmämatkojen luvattu maa; kohde on helppo yhdistää esimerkiksi Indonesian, Australian ja Thaimaan kanssa.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.