Häämatkat Juhlamatkat Yhdistelmä­matkat

Singapore & Bintan

Yhdistä moderni metropoli ja rento rantaparatiisi!

Rajattomista ostosmahdollisuuksista ja monipuolisista kulinaarisista elämyksistä tunnettu Singapore on kaupunkikohde vailla vertaa. Moderni suurkaupunki kätkee pilvenpiirtäjillä kuorrutetun siluettinsa kätköihin myös rutkasti mielenkiintoisia kulttuurikohteita.

Tutustu Haji Lanen värikkääseen katutaiteeseen ja vieraile Chinatownin sekä Little Indian eläväisissä kaupunginosissa. Kuule rukouskutsun kajahtavan minareeteista kiehtovalla Arab Streetillä. Singaporea ei suotta kutsuta kulttuurien sulatusuuniksi!

Suurkaupungin vilkkailta kaduilta valkeille hiekkarannoille – Singaporen edustalla sijaitseva, Indonesialle kuuluva Bintan on matkan toinen etappi. Saari sijaitsee kätevästi noin tunnin lauttamatkan päässä Singaporesta.

Bintan on Riaun saariston suurin saari, joka pitää sisällään huikeita maisemia, maailmanluokan golf- kenttiä, historiallisia nähtävyyksiä ja pitkän rantaviivan. Saari on tunnettu luksusresorteistaan ja kohde onkin omiaan ylelliselle rantalomalle.

8 yötä
alk. / henkilö
3 050 €
  • Reittilennot sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Lauttamatkat Singapore – Bintan – Singapore
  • Majoitus 3 vrk Singapore, The Fullerton Hotel Premier Courtyard- huone, sisältäen aamiaisen
  • Majoitus 5 vrk Bintan, Banyan Tree Rainforest Seaview Villa- huvila, sisältäen aamiaisen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Vuonna 1928 rakennettu The Fullerton Hotel on tärkeä historiallinen maamerkki Singaporen sydämessä. Viiden tähden hotellin eleganteista huoneista aukeaa huikea näkymä Singapore- joelle, jonka taustalla siintää pilvenpiirtäjien rivistö. Kaupunkimaisemista voi nauttia myös hotellin 25 metriä pitkältä infinity- altaalta käsin.

The Fullerton Hotel omaa tasokkaan kylpylän ja kolme huippuluokan ravintolaa. Ravintoloissa voit nauttia runsaasta sunnuntaibrunssista, aromaattisten lihojen ja merenelävien tähdittämästä illallisesta tai kevyestä lounaasta jokimaisemilla höystettynä.

Mikäli Banyan Tree Bintan– hotellia tulisi kuvailla vain yhdellä sanalla, sana olisi häikäisevä. Rantakallioille rakennetuilta huviloilta aukeaa mahtavat maisemat vehreään sademetsään ja Etelä-Kiinan merelle. Täällä majoittuessa olet yhtä luonnon kanssa! Suuret, valoisat huvilat on maustettu tummalla puulla ja koristeellisilla yksityiskohdilla.

Banyan Treessä voit harrastaa monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja, kuten golfia, snorklausta ja kajakointia. Viilentävästä pulahduksesta voit nauttia kuvankauniilla allasalueella tai 1,5 kilometrin mittaisella hiekkarannalla.

Hotelli on vahvasti mukana luonnonsuojelussa, johon myös vierailla on mahdollisuus osallistua – voit sisällyttää matkaohjelmaasi esimerkiksi puiden istuttamisen tai merikilpikonnien suojeluun tutustumisen.

Hotellin kolme ravintolaa tarjoavat elämyksiä kaikille aisteille. Kauniisti ja innovatiivisella kosketuksella taiotut annokset tarjoilevat makuja niin Kaakkois-Aasiasta, kuin Välimereltäkin.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.