Guadeloupe

Guadeloupe

Vesiputouksia, viidakkokävelyitä, taianomaisia rantoja… Guadeloupe johdattaa sinut unohtumattomien löytöretkien pariin!

Viidestä saaresta koostuva Guadeloupen saaristo tarjoaa nähtävää ja koettavaa jokaisen reissaajan makuun. Kaksi pääsaarta, Basse Terre ja Grande Terre eroavat toisistaan kuin yö ja päivä, mutta molemmat ovat yhtä lailla kokemisen arvoisia!

Basse Terre mahtavine tulivuorineen on lähes kauttaaltaan vehreän sademetsän verhoama – täällä nautit villistä luonnosta patikoiden vaihtelevissa maisemissa. Basse Terreltä löydät viehättäviä rantoja niin vaaleanpunaisen, mustan, kuin kullankin sävyissä.

Guadeloupen kauneimmat rannat ja pastellisävyissä kylpevä Saint Annen kylä löytyvät Grande Terren saarelta. Eläväinen saari tarjoaa vierailleen täydelliset puitteet surffaamiseen ja rantalomailuun, sekä paikallisten ravintoloiden kiertelyyn – ranskalais-kreolilainen keittiö vie kielen mennessään!

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.