Matkat ystäville Rantalomat Soolomatkat Yhdistelmä­matkat

Martinique & Guadeloupe

Koe kaksi ranskalaisen Karibian helmeä yhdellä matkalla!

Tällä verrattomalla yhdistelmämatkalla tutustut karibialaisen elämänrytmiin ja ranskalaisten vaikutteiden viehättävään sekoitukseen!

Matka alkaa Guadeloupen saaristosta, joka tunnetaan sademetsän kuorruttamista vuorista, värikkäistä kylistä ja häikäisevän kauniista rannoista. Kaksi pääsaarta, Basse Terre ja Grande Terre eroavat toisistaan kuin yö ja päivä, mutta molemmat ovat yhtä lailla kokemisen arvoisia! Tukikohtanasi toimii Grande Terressä sijaitseva Saint Annen kylä, jossa nautit rennosta rantaelämästä ja saaren laajasta ravintolatarjonnasta.

45 minuutin lentomatkan päässä Guadeloupesta sijaitsee ihastuttava Martinique. Kultaisen hiekan ääreen kallistuneet palmupuut huojuvat merituulessa taustakankaanaan majesteettinen Mount Pelée – Martiniquen saaren maisemat ovat aivan omaa luokkaansa.

Molemmat saaret tutustuttavat vierailijansa ranskalais-kreolilaisen keittiön herkkuihin, sekä mahtavan monipuolisiin maisemiin – merenpinnan molemmilla puolilla! Karibianmeren kirkas ja turkoosi vesi kätkee sisäänsä värikkäitä koralliriuttoja, jotka kuhisevat elämää.

Martinique ja Gaudeloupe ovat herkkua kaikille aisteille.

 

10 yötä
alk. / henkilö
3 595 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan & 1 käsimatkatavara
  • Lento Guadeloupe – Martinique
  • Majoitus 5 vrk La Toubana Hotel & Spa, Bungalow Partial Oceanview- huoneessa, ei ruokailuja
  • Majoitus 5 vrk French Coco, Ti Kaz Suite- huoneessa, sisältäen aamiaisen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

 

Guadeloupen Saint Annen kylässä sijaitseva La Toubana Hotel & Spa hurmaa kotoisalla tunnelmallaan. Hotellin katseenkääntäjänä toimii sen kaunis allasalue infinity-altaineen. Viehättävät huoneet ja huvilat ovat kotoisia ja merellisen raikkaan sävyin sisustettuja. Rinteeseen rakennetuissa huviloissa lempeä merituuli tuudittaa sinut uneen ja päivisin voit nautiskella auringosta huoneen tilavalla parvekkeella tai terassilla. Osa huoneista on varusteltu yksityisellä uima-altaalla.

La Toubana Hotel & Spa sijaitsee 20 kilometrin päässä Pointe-à-Pitren kansainväliseltä lentokentältä.

Boutique- tyylisessä French Coco– hotellissa majoitut vehreän luonnonsuojelualueen keskellä, luonnon ääniä kuunnellen ja ylang-ylang- puiden tuoksusta nauttien. Hotellin 17 huvilaa ovat sisustukseltaan yhdistelmä kreolilaisia perinteitä ja ylellistä harmoniaa. Puiset yksityiskohdat luovat huoneisiin kotoisan tunnelman. Suurelta parvekkeelta voit tähyillä hotellin puutarhaan tai uima-allasalueelle.

Ylanga– ravintolan käsintehdyt tapas- herkut ovat maukas kombo kreolilaisia ja eurooppalaisia makuja.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.