Yhteystiedot

Suunnitelmissa unelmiesi matka?

Ota meihin yhteyttä tai tule käymään Helsingin tai Jyväskylän toimistolla. Palvelemme arkisin klo 9-17 välisenä aikana.

Helsinki

Jyväskylä

Snellmaninkatu 15
00170 Helsinki
Varaathan etukäteen vierailuajan toimistollamme.
Asiakaspalvelumme palvelee maanantaista perjantaihin kello 09-17
(puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

puh. +358207466720
Marika Puttonen

Marika Puttonen

Toimitusjohtaja

”Mieleenpainuvimpia matkakokemuksiani ovat olleet road trip Skotlannin huikeissa maisemissa, maalauksellinen Toscana ja ystävällinen Thaimaa.

Unelmissa siintää vielä ainakin Uusi-Seelanti ja Etelä-Afrikka”

”Matkustaminen, jota rakastan, opettaa ymmärtämään erilaisuutta, on terapeuttista, tarjoaa muistorikkaita maisemia, värejä, makuja ja tuoksuja.

Muistan Bora Boran, Aitutakin, Malediivien ja Seychellien häikäisevän kauneuden ja meren eri sävyt, kuubalaisten rytmien ja tanssin maagisuuden, Afrikan savannit ja villieläinten kohtaamiset, Australian tähtitaivaan, Cartagenan, Cuzcon ja Espanjan kaupunkien kapeat kadut ja kauniin arkkitehtuurin, suurten metropolien New Yorkin, Sydneyn ja Kapkaupungin omaleimaisuuden, eri maiden keittiöiden tutut ja vieraat maut sekä ihmisten kohtaamiset.

Olen saanut työskennellä matkailun parissa vuosikymmeniä ja edelleen minulla on palo rakennella ikimuistoisia matkoja asiakkaille heidän toiveiden mukaisesti lisättynä ripauksen omia suosituksia.”

“-Minne menetkin, mene koko sydämestäsi-, sanoi kiinalainen filosofi Kungfutse ja se on yksi lempisanonnoistani. Matkustaminen on rakkain harrastukseni ja minun onnekas osani on myös työkseni saada olla mukana toteuttamassa asiakkaittemme matkaunelmia.

Olen jättänyt palan sydämestäni niin moneen paikkaan, mutta Seychellit, Etelä-Afrikka sekä Malediivit ovat maailmalla tehneet minuun erityisen suuren vaikutuksen.  Muita suosikkikohteitani Mauritius, Bali, Tansania sekä New York.

Tulevaisuuden unelmamatkani veisi minut Etelä-Amerikkaan. Bucket listilläni ovat ainakin Ecuador ja Peru.”

Marika betjänar dig även gärna på svenska!

“En voisi kuvitella tekeväni mitään muuta työtä. Vaikka tässäkin hommassa välillä sukelletaan syviin vesiin niin se onnistumisen tunne, kun löytää asiakkaille juuri oikean kohteen ja he tulevat onnellisena takaisin on upea ja palkitseva.

Olen luonteeltani tasainen ja minuun on vaikea tehdä vaikutusta (johtuukohan iästä), kun on niin paljon nähnyt.  Onnen tunteita koen, kun nousen avannosta tai golfaan aurinkoisella kentällä hyvässä seurassa.  Matkoilla minua ovat viime aikoina koskettaneet vahvasti Malediivit, Etelä-Afrikka ja Seychellit: niiden uskomaton luonto, värit, valo ja ihmiset sekä elämän pienet asiat, onko niitä edes suuria?”

”Maailman kauneimmat suurkaupungit Sydney, San Francisco, Kapkaupunki ja Rio de Janeiro ovat jättäneet minuun vahvan tunteen palata vielä niihin uudestaan. Sydämessäni suurin paikka on kuitenkin villieläimillä ja luonnolla. Galapagoksen ainutlaatuiset eläimet ja Etelä-Afrikan sekä Tansanian ”Big Five” ovat olleet unohtumattomia elämyksiä. Myös 2 yön matka luksusjuna Rovos Railillä Etelä -Afrikassa oli pysäyttävä kokemus ja paluu ajassa taaksepäin.
Snorklaaminen rauskujen ja haiden kanssa Tahitilla oli jännittävää ja ainutlaatuista.

Rakastan työtäni auttaessani rakentamaan asiakkailleni unohtumattomia matkakokemuksia ja muistoja ja toivon heidän matkakokemusten jopa ylittävän odotukset.

Omissa unelmissani on ainakin vielä intiaanit Perussa, orangit Borneolla, norsut Botswanassa ja jäätiköt Uudessa-Seelannissa.”

”Minusta tuli ” matkalaukkulapsi” varhaislapsuudessani kun muutin vanhempieni mukana Afrikkaan. Ensimmäiset lomamuistot ovatkin safarimatkoilta. Uteliaisuus ja kiinnostus matkustamista ja erilaisia kulttuureita kohtaan lienee syntynyt jo silloin.

Aikuisella iällä opiskelu ja työ ovatkin sen jälkeen vieneet minut USA;n, Saksaan ja Espanjaan. Matkailu on minulle ennen kaikkea elämäntapa mieluisan työn lisäksi. Irlanti on maa jonne palaan aina uudestaan ja uudestaan, vihreän saaren ihmisten vieraanvaraisuus ja ystävällisyys ovat tehneet minuun lähtemättömän vaikutuksen. Tulevaisuudessa toivon matkustavani ainakin Etelä – Amerikkaan, Australiaan ja Havaijille ja tietysti sinne Irlantiin…”

-World is a book and those who don´t travel read only one page-

”Olen onnekas, kun saan tehdä töitä matkailun parissa ja olla mukana toteuttamassa asiakkaiden lomaunelmia. Ura matkailualalla on vienyt minua asumaan ja matkustelemaan ympäri maailmaa ja mahdollistanut erilaisiin kulttuureihin, tapoihin ja ihmisiin tutustumisen.

Matkustaminen tuo elämääni valtavasti iloa. Rakastan reissuillani pysähtyä kauniiden maisemien äärelle, kokea ikimuistoisia elämyksiä, kohdata ystävällisiä ihmisiä ja ihastella upeaa luontoa. Moni paikka maailmalla on säväyttänyt minua suuresti, mutta erityisesti Malediivit ja Havaiji ovat tehneet minuun lähtemättömän vaikutuksen. Matkahaaveinani on mm. saarihyppely Ranskan Polynesiassa ja, että pääsisin näkemään Yhdysvaltojen Arizonan osavaltion hämmästyttäviä luontonähtävyyksiä, kuten Antelope Canyon.”

Jyväskylä

Helsinki

Yliopistonkatu 34
40100 Jyväskylä
Varaathan etukäteen vierailuajan toimistollamme.
Asiakaspalvelumme palvelee maanantaista perjantaihin kello 09-17
(puhelun hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

puh. +358207466720
Päivi Hjelt

Päivi Hjelt

Leading Travel Designer

“Nautin suunnattomasti monipuolisesta työstäni Helin Matkatoimiston inspiroivassa ilmapiirissä, kokeneiden kollegojen keskellä. Jokainen päivä on uusi, upea elämys!

Vesijumppa ja matkustaminen ovat lempiharrastuksiani. Viime keväänä olin elämäni ensimmäisellä safariopintomatkalla Tansaniassa.  Jos pidät luonnosta ja eläimistä, niin suosittelen ehdottomasti safaria. Aika pysähtyy täysin. On vaan juuri se hetki ja näkymä viisaiden eläinten keskellä. Mieletön kokemus!

Haaveilen matkasta kengurujen luokse ja upeaan Uuteen-Seelantiin. Suosikkikohteeni on – One Happy Island – Aruba!”

“Olen päässyt vuosien aikana matkustamaan eri paikoissa ja tutuiksi on tullut mm. useampi Euroopan kaupunki. Eikä  unohtaa pidä ihastuttavia Välimeren risteilyjä.

Suosikkikohteitani on  myös Kreikka, joka on upea ja monipuolinen kohde. Viimeksi kävin tutustumassa Peloponnesoksen niemimaahan Kreikan mantereella, joka oli saariin verrattuna erilainen elämys.”

Mervi palvelee myös Euroopan ryhmäkyselyissä.

“Italia on minulle monella tapaa tärkeä.  Italia on kaunis – Bella Italia.  Italia on Rooma -Caput Mundi- maailman napa, se on myös dramaattinen ja ristiriitainen Napoli hämyisine kujineen…

Retket pieniin kaupunkeihin järvien rannoille, esim. Nemin kaupunkiin, ovat unohtumattomia elämyksiä. Maa on paljon muutakin kuin isot kuuluisat kaupungit. Seuraava Italian matkakohdehaaveeni on Sisilia ja pieni Paternon kaupunki.

Matka Italiaan on joka kerta kuin uusi suuri seikkailu, yllättää aina uudestaan. Minun Italiani on räiskyvä ja täyttä elämää pursuava.”

”Rakastan työtäni ja ura matkailun parissa on rikastuttanut elämääni monella tapaa. Matkustaminen on tuonut sydämeeni iloa, ymmärrystä ja myötätuntoa. Olen saanut matkustaa toinen toistaan upeampaan kohteeseen ja luoda samalla ikimuistoisia muistoja. Olen saanut ihastella valkohiekkaisia rantoja, kristallinkirkkaita vesiä, kokea vehreitä sademetsiä, rikasta merenalaista elämää, taivaanvärjääviä ukkosmyrskyjä, upeita eläimiä luonnonoloissaan ja kohdata iloisia ja ystävällisiä ihmisiä ympäri maailman.

On ilo saada rakentaa ja toteuttaa asiakkaiden matkaunelmia ja olla osana luomassa unohtumattomia ja elämänmittaisia muistoja.

Unohtumattomimmat muistot olen saanut Afrikan safareilta, Havaijin monipuolisilta saarilta, Yhdysvalloista, Seychelleiltä, Malediiveilta ja Mauritiukselta. Tulevaisuudessa unelmoin Australiasta, Uudesta-Seelannista ja myöskin Etelä-Afrikasta.”

”Matkustaminen on ollut suurin intohimoni taaperosta lähtien ja jo lapsuudesta asti olen haaveillut työskenteleväni matkailun parissa.

Matkakokemusta olen kerryttänyt maailmanympärimatkan ja useampien lyhyempien reissujen verran. Palloa on tullut tallattua lähellä ja kaukana – mieleenpainuvimpia elämyksiäni matkailun parissa ovat olleet kahdeksan päivän vaellus Annapurna Basecampille kiehtovassa Nepalissa, haiden ja rauskujen kanssa sukeltaminen Malediivien kirkkaissa vesissä, Uuden-Seelannin kiertely asuntoautolla sekä villieläinten ihailu safariautosta käsin Tansaniassa.

Paljon on siis jo nähty, mutta niin paljon on vielä kokematta! Seuraavana matkahaavelistallani on monimuotoinen Borneo, sekä upeita sukelluskohteita omaavat Galapagos- saaret. Maailmalla tavataan!”

“Olen aina pitänyt itseäni kaupunkimatkaihmisenä, mutta muutaman vuoden takainen Balin matka on jättänyt ikuisen leiman sydämeeni, ihastuin tuohon saareen ja sen ystävällisiin ihmisiin täysin! Odotan, että poikani kasvaa ja pääsen tutustuttamaan hänet matkailun ihanaan maailmaan ja luomaan hänelle muistoja eri kohteista.

Haaveena on tulevaisuudessa matkustaa uusiin mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Uuteen-Seelantiin sekä Fidzille ja kenties päästä kokemaan pilates-retriitti jossain päin maailmaa!

”Täytyy nauttia taipaleesta, matkalla olosta, eikä aina vain varrota perille pääsyä.” – Rolf Arnkil”