Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka

Matkakohteena Etelä-Afrikka on kuin runsaudensarvi, josta pulpahtaa esiin toinen toistaan kiehtovampia vaihtoehtoja – pökerryttävän kauniita luonnonpuistoja villieläimineen, mukavia kaupunkeja, erinomaista ruokaa ja viinitiloja, golfkenttiä, roadtrippejä, ylellisiä höyryjunamatkoja.

Safarit Krugerin ja Sabi Sandin sekä malariavapaan Madikwen luonnonpuistoissa ovat unohtumattomia. Yksityiset safarimajoitukset ammattitaitoisine oppaineen ja jäljittäjineen ovat ensiluokkaisia ja tarjoavat matkailijalle ikimuistoisen elämyksen keskellä savannia ja villieläimiä.

Jos haaveenasi on kerätä koko vitonen (the Big Five) eli nähdä norsu, leijona, leopardi, sarvikuono ja vesipuhveli, olet oikeassa paikassa.

Etelä-Afrikan viehätys yltää kuitenkin pitkästi savannin ulkopuolelle. Kapkaupunki ympäristöineen on täynnä aarteita: Waterfrontin terassilta, viinilasin ääreltä pääsee hetkessä retkelle Pöytävuorelle ja pidemmälle, kunnioitusta herättävän Hyväntoivonniemen korkeille rantakalliolle sekä moikkaamaan pingviinejä, valaita ja muita merieläimiä. 

Viinialueilla ja -tiloilla, kuten Franschhoekissä ja Stellenboschissa, voit uppoutua viininmaisteluun ja majoittua aistikkaissa boutique-hotelleissa. Roadtripillä pitkin vehreää Garden Routea voit kulkea vuokra-autolla aivan omaan tahtiisi.

Reitin varrella eteesi avautuu reheviä sademetsiä, lumoavia rantoja ja laguuneja, ja voit poiketa vaikka Sanbonan tai Gondwanan luonnonpuistojen kautta. Tai mikset hyppäisi tyylikkäästi Rovos Rail -höyryjunan kyytiin – kiireetöntä matkantekoa halki Etelä-Afrikan entisöidyissä luksusvaunuissa, menneen ajan charmia ja ensiluokkaista palvelua. Niin ja ne golf-kentät…

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.