Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Safari- ja luontomatkat Yhdistelmä­matkat

Etelä-Afrikan kiertomatka

Kapkaupunki, Franschhoek & Leopard Hills Private Game Reserve

Etelä-Afrikan kiertomatka, joka täyttää villeimmätkin unelmasi!

Tämä Etelä-Afrikan kiertomatka esittelee matkalaiselle maan parhaat puolet. Miltä kuulostaisi unelmien loma, jossa pääset yhdistämään mykistävän kauniita maisemia, vieraanvaraisen Kapkaupungin, maailmanluokan ruoka- ja viinielämyksiä, luonnon hiljaisuuden sekä uskomattomia hetkiä villieläinten ympäröimänä? 

Etelä-Afrikka on tunnettu lumoavasta luonnostaan. Maisemat vaihtelevat vehreistä metsistä usvaisiin vuoren rinteisiin, täältä löydät myös kauniita, pitkiä rantoja. Kuvaa täydentää upea villieläimistö, auringon polttamat savannit sekä hedelmälliset viinitilat.

Tällä matkalla koet kuvankauniin ja täynnä historiaa olevan Kapkaupungin, lumoavan Kapin niemimaan, pittoreskin Franschhoekin kylän ja ihastuttavat viinitilat sekä ikimuistoisen safarin Sabi Sandsin yksityisellä luonnonsuojelualueella sijaitsevassa Leopard Hills Private Game Lodgessa.

10 yötä
alk. / henkilö
5 995 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 4 yötä 2 hh, Kapkaupunki sis. aamiainen
  • Majoitus 3 yötä 2 hh, Franscchoek sis. aamiainen
  • Majoitus 3 yötä 2 hh, Sabi Sands Leopard Hills Private Game Lodge sis. 2 safariajoa päivittäin, ateriat ja juomat
  • Ohjelmassa mainitut retket

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Kapkaupunkiin ja yksityinen kuljetus ihastuttavaan Clarendon Fresnaye– hotelliin.

Hotelli sijaitsee Lions Headin rinteillä, idyllisellä Fresnayen esikaupunki-alueella. Upeat näköalat avautuvat syvänsiniseen valtamereen ja Etelä-Afrikan kauneimmalle rannikolle. Eloisa Waterfront– alue, majesteettinen Pöytävuori, viehättävät putiikit ja valikoima maineikkaita ravintoloita ovat vain lyhyen ajomatkan päässä.

Nauti Kapkaupungin miellyttävästä ilmapiiristä.

Clarendon Fresnaye

Aamupäivällä nouto hotellista yksityiselle puolipäiväretkelle City & Table Mountain. Tutustuminen maineikkaaseen Pöytävuoreen kaapelihissin kyydissä, jos sääolosuhteet sen sallivat. Käydään ihastelemassa Bo-Kaapin kaupunginosan värikkäitä kivitaloja Signal Hillin rinteessä, vieraillaan Company Gardens-puutarhassa sekä Greenmarket– aukiolla, jossa myyjät ympäri Afrikkaa esittelevät mitä mielenkiintoisimpia tuotteitaan. Vierailukohteina myös Hyväntoivon linna, District Six Museum-apartheidin museo sekä kukkakauppiaat Adderley kadulla, jossa kukkien tuoksu ja väriloisto hurmaavat.

Loppupäivä vapaata aikaa vaikka Waterfrontin alueen tutkiskeluun.

Clarendon Fresnaye

Retkipäivä! Aikaisen aamiaisen jälkeen sinua tullaan noutamaan hotellilta ja kohteena Kapin lumoava niemimaa. 

Tämä yksityinen retki vie sinut upealle maisemareitille pitkin Atlantin rannikkoa. Tutustu historialliseen kalastajakylä Hout Bayhin, kiemurtele rannikkotietä Chapman’s Peakin maisemareitillä, vieraile Afrikan lounaisimmassa kärjessä Hyväntoivonniemellä ja ihaile tyrskyisiä aaltoja, voit myös kiivetä Hyväntoivonniemen majakalle. Kotimatkalla pysähdytään tervehtimään suloisesti vaappuvia pingviinejä Boulders Beachin rannalla, ohitetaan Simon´s Townin historiallinen merivoimien tukikohta sekä käydään ihastelemassa harvinaisia kasveja ja kukkia Kirstenboschin kasvitieteellisessä puutarhassa.

Kokopäiväretki päättyy takaisin hotellille.

Clarendon Fresnaye

Vapaata aikaa Kapkaupungin ihasteluun ja maisteluun!

Aamulla sinut noudetaan hotellista ja lähdetään yksityiselle retkelle kohti henkeäsalpaavan kauniita viinialueita.

Tutustu Stellenboschin yliopistokaupungin ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin, Franschhoekin hurmaaviin vuoristomaisemiin sekä Paarliin, joka tunnetaan afrikaansin kielen kotina. Vieraile kolmella eri viinitilalla ja maistele viinejä. Kierrokseen sisältyy myös käynti kiehtovassa viinikellarissa, josta voi ostaa kotiin tuliaisia.

Kokopäiväretki päättyy hurmaavaan Franschhoekiin La Fontaine Boutique-hotelliin tai vaihtoehtoisesti Leeu House hotelliin.

Muutama vuosi sitten uusittu viehättävä La Fontaine Boutique hotelli sijaitsee lähellä kylän pääkatua, jossa on maineikkaita ravintoloita, houkuttelevia kahviloita, pikku putiikkeja ja taidegallerioita. Sisustuksessa on hauskasti yhdistetty mielikuvitusta, värejä ja taidetta. Kauniissa puutarhassa on kaksi uima-allas ja aurinkotuolit.

Tasokas Leeu House hotelli on kuin pieni taideteos ja keskeisen sijaintinsa ansiosta kaikki on lähellä: ravintolat, kahvilat, putiikit, taidegalleriat. Hotellin rauhallinen ilmapiiri, kaunis sisustus, hyvin hoidettu puutarha, jossa terassi sekä uima-allas luovat puitteet harmoniseen lomailuun.

La Fontaine Boutique

Vapaata aikaa ihastella pittoreskia Franschhoekin kylää ja sen kuvankauniita maisemia.

Franschhoekin valokuvauksellinen pikkukylä tarjoaa aistikkaita hotelleja, viinitiloja, patikointia, upeita pyöräilyreittejä, ratsastusta, taidegallerioita, gourmet-elämyksiä eli kaikkea sitä mitä tarvitaan nautinnolliseen lomailuun. Viinitiloja voit myös kiertää omatoimisesti hauskalla viiniratikalla, jolloin voit valita viinitilat omien viinimieltymysten mukaan.

Aamulla yksityinen kuljetus Kapkaupungin lentokentälle. Suora lento Kruger Mpumalangan lentokentälle, josta n 2 tunnin kuljetus Sabi Sandsin yksityisellä suojelualueella sijaitsevaan Leopard Hills Private Game Lodgeen, Krugerin kansallispuiston kupeeseen.

Rinteeseen rakennettu tasokas perheomisteinen Leopard Hills Private Game Lodge huokuu afrikkalaista tunnelmaa ja vieraanvaraisuutta. Hiljattain uusituissa kahdeksassa lodgessa on tilavat terassit, joissa pulahdusaltaat, aurinkotuolit ja näkymät eläinten juottopaikalle. Tyylikkäissä huoneissa on hyttysverkko, sisä- ja ulkosuihku, ilmastointi ja kattotuuletin. Sisustuksessa on käytetty paljon luonnon materiaaleja, kauniita yksityiskohtia, hillittyjä yhteensopivia värejä, joten silmäniloa on varmasti tarjolla.

Aamiainen nautitaan pääterassilla ihaillen luonnon ainutlaatuisuutta , lounas ehkä isojen puiden varjossa ja illallinen boma-ravintolassa iltanuotion loisteessa.

Safarilla on hyvät mahdollisuudet nähdä Big5 eli norsu, leijona, sarvikuono, puhveli ja leopardi. Leopard Hillsin puistonvartijat ovat taidokkaita ja ammattitaitoisia jäljittämään eläimiä sekä myös intohimoisia villieläinten kuvaajia, joten heiltä voi tarvittaessa saada arvokkaita vinkkejä.

Leopard Hills Private Game Lodge tarjoaa ikimuistoisia safarielämyksiä  noudattaen tarkoin kestävän kehityksen periaatteita ja kunnioittaen villieläimiä heidän luonnollisessa elinympäristössään.

Leopard Hills Private Game Lodge

Tyypillinen safaripäivä alkaa aikaisella herätyksellä klo 0500-0530  ja kupillisella kuumaa teetä tai kahvia muffinssin kera. Pääset kokemaan kuinka Afrikan luonto herää uuteen päivään. Aamun viileys ja kosteus muuttuvat pian auringon noustessa. Safariajot tehdään eri puolille luonnonpuistoa, joten pääset ihmettelemään maisemien monimuotoisuutta sekä laajaa villieläinten kirjoa.

 

Safariajon jälkeen klo 0930-1000 palataan majoituspaikkaan ja nautitaan runsas aamiainen. Aamiaisen jälkeen on aikaa rentoutumiseen, lukemiseen, uimiseen ja kokemusten sulatteluun. Lounas tarjoillaan klo 13 aikaan.

Iltapäiväsafari alkaa n. klo 16. Eläimet ovat yleensä aktiivisimmillaan aamu- ja iltapäivällä, jolloin safariajot tehdään. Safari päättyy luonnon helmassa nautittuun Auringonlasku-drinkkiin auringon laskiessa horisontin taakse.

 

Pimeän laskeuduttua n klo 1900-1930 palataan lodgeen ja nautitaan päivällinen.

Safaripakettiin sisältyy kaikki ateriat, 2 safariajoa päivittäin, kahvi, tee, juomat, myös alkoholijuomat (lisämaksusta mm erikoisviinit). Lisämaksusta myös mahdollisuus kävelysafariin. Malarian estolääkitys tarvitaan.

Leopard Hillsin missio on tarjota sydämellistä vieraanvaraisuutta, safarielämyksiä ja luoda parhaat mahdolliset puitteet unohtumattomiin luonnon ja eläinten kohtaamisiin, unohtamatta gourmet-nautintoja!

Leopard Hills Private Game Lodge

Yksityinen kuljetus Kruger Mpumalangan lentokentälle ja kotimatka alkaa.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.