Eurooppa

Eurooppa

Euroopassa on osattu mukavan lomailun taito jo vuosisatojen ajan. Kiehtovia kohteita, kieliä ja kulttuureja sekä voimaannuttavia tunnelmia riittää, haluatpa vaellella Skotlannin ylämailla, napata adrenaliinit talteen liitovarjoilemalla Alppien hulppeissa maisemissa tai tuijotella kiireettä kimmeltelevään, turkoosiin horisonttiin kreikkalaisella saarella. Perfetto.

Riemastu Lontoon teatteri- ja musikaalikorttelin tarjonnasta ja nappaa iltapalaksi annos fish & chipsejä. Nauti Seinen varren viipyilevästä tunnelmasta tai käyskentele Amélien jäljissä Montmartren boheemeissa maisemissa. Herkuttele espanjalaisilla tapaksilla ja piipahda Riojan viiniviljelyksillä. Joko olet huristellut Amalfin kiemurtelevilla rannikkoteillä tai Toscanan maaseudulla? Joka käänteessä edessäsi on historiallisia rakennuksia ja monumentteja, toinen toistaan kauniimpia näkymiä ja makujen ilotulitusta. 

Palatsit ja basilikat, musiikki- ja taideaarteet, täydelliset museot ja kokoelmat sekä illalliset meren tuoksussa, viiden tähden ravintoloissa tai viinitilan puutarhassa odottavat. Kokemuksemme siivittämänä voimme esitellä tuttujakin kohteita aivan uudesta näkökulmasta. Miksi lähteä merta edemmäs kalaan?

Suosituimmat kohdemaat

Alla joitakin alueen kohdemaita ja muita matkaehdotuksia. Räätälöimme matkoja kaikkialle, kysy meiltä lisää!

Espanja

Espanja

Espanja

Espanja ei tarvitse hirveästi esittelyitä, kun unelmoit luonnon kauneudesta ja rauhasta, meren päällä säkenöivästä auringosta, makuhermoja kutkuttelevista illallisista, rikkaasta historiasta ja kulttuuritarjonnasta, vilkkaista suurkaupungeista tai idyllisten pikkukaupunkien mukulakivikaduista. Maan alueilla on oma vahva kulttuuri-identiteettinsä, useilla oma kielensäkin.

Lue lisää
Irlanti

Irlanti

Irlanti

Irlannista tulee yleensä mieleen huikean kauniit maisemat, kuten vehreät nummet lampaineen, mahtipontiset vuoret ja karut merenrantakalliot. Game of Thrones televisiosarja on tuonut nämä maisemat jälleen myös kotiruutuihimme.

Lue lisää
Iso-Britannia

Iso-Britannia

Iso-Britannia

Iso-Britannia lukeutuu maailman suosituimpien lomakohteiden joukkoon, eikä turhaan. Monipuolisessa saarivaltiossa on paljon nähtävää ja koettavaa, olivatpa ne sitten ikonisia maamerkkejä, historiallisia linnoja, henkeäsalpaavia rannikkonäköaloja, viipyilevän kauniita maalaismaisemia tai elokuvista tuttuja maisemia. Erinomaisia ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia unohtamatta.

Lue lisää
Italia

Italia

Italia

Italia ei tarvitse hirveästi esittelyitä, kun unelmoit luonnon kauneudesta ja rauhasta, meren päällä säkenöivästä auringosta, makuhermoja kutkuttelevista illallisista, rikkaasta historiasta ja kulttuuritarjonnasta, vilkkaista suurkaupungeista tai idyllisten pikkukaupunkien mukulakivikaduista. Maan alueilla on oma vahva kulttuuri-identiteettinsä, useilla oma kielensäkin.

Lue lisää
Kreikka

Kreikka

Kreikka

Sydämellinen ja aurinkoinen Kreikka. Maailmassa on vain jokunen paikka, joissa vuosituhantinen kulttuuri ja historia yhdistyvät lämpöön ja kauneuteen niin harmonisesti ja sattumanvaraisesti. Häikäisevän valkoisten talojen siniset ikkunaluukut, auringon paahtamat rannat ja turkoosi rantaviiva. Tuoksuvat mäntymetsät, kumpuilevat oliivipuulehdot ja viiniviljelmät. Maaseutukylät ja verkkainen päivärytmi.

Lue lisää
Kroatia

Kroatia

Kroatia

Leppoisa ilmasto, kaunis luonto, kristallinkirkas meri yhdistettynä kulttuuriin ja kulinaarisiin kokemuksiin tekevät Kroatiasta mieluisan lomakohteen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi viininmaistajaiset Krkissä ?

Lue lisää
Sveitsi

Sveitsi

Sveitsi

Sveitsi tarjoaa upeat puitteet lomailulle ympäri vuoden. Kesäisin voit ihastella Sveitsin postikorttimaisemia lukuisilla patikointireiteillä ja pysähtyä fondue-lounaalle idylliseen alppikylään. Talvisin alppialue muuttuu Euroopan parhaimpiin lukeutuviin talviurheilukohteisiin ja lumihuippuiset vuoret tarjoavat erinomaiset puitteet laskettelulomalle.

Lue lisää

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Kaupunki­­lomat Safari- ja luontomatkat Yhdistelmä­matkat
8 yötä
alk. / hlö
2 095 €
Helin Helmet Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat
7 yötä
alk. / hlö
1 790 €
Juhlamatkat Safari- ja luontomatkat Yhdistelmä­matkat
5 yötä
alk. / hlö
1 250 €
Häämatkat Juhlamatkat Kaupunki­­lomat Perhematkat Rantalomat
7 yötä
alk. / hlö
1 990 €

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 000 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 800 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.