Portugali

Portugali

Atlantin rannikolla sijaitsevalla Portugalilla on pitkä ja maineikas merenkulku- ja kulttuurihistoria. Täällä on myös tarjolla matkailijalle monipuolisesti nähtävää ja tekemistä.

Pääkaupunki Lissabonissa voit kävellä kapeilla mukulakivikaduilla, istahtaa sen lukemattomiin kahviloihin tai hypätä ikonisen raitiovaunun kyytiin ja vierailla Sâo Jorgen linnassa, josta on huikeat näkymät yli kaupungin. Alfama on yksi Lissabonin vanhimmista alueista ja täällä pääset tutustumaan kaihoisaan fado-musiikkiin. Bairro Alto eli korkea kaupunginosa on vilkas ostos- ja viihdealue lukuisine baareineen ja ravintoloineen.

Lissabonin lähellä on useita vierailun arvoisia kohteita mm. Sintra, Unescon suojelukohde, joka on pieni satumainen linnakaupunki 25 km Lissabonista.

Vanha kalastajakylä Cascais on lyhyen juna- tai automatkan päässä Lissabonista. Täällä pääset nauttimaan merellisestä tunnelmasta, pikku putiikeista, kahviloista, ravintoloista ja rantaterasseista. Parin kilometrin päässä olevassa Estorilin Golf Clubilla pääset pelaamaan kahdella kentällä.

Porton satamakaupunki Douro-joen varrella Atlantin rannikolla noin 300 km päässä pohjoiseen Lissabonista on tunnetun portviinin synnyinseutuja. Nauti vanhan kaupungin Ribeiran tunnelmasta rantaterassilla, vieraile viinitiloilla, tutustu historiallisiin nähtävyyksiin ja katutaiteeseen sekä ihaile upeita auringonlaskuja.

Madeira on tunnettu kauniin vehreästä luonnosta, kuvauksellisista pikkukylistä, upeista patikointiretkistä, jylhistä kallioista, levadoista eli vuoren rinteitä kiertelevistä kastelukanavista, mutkattomasta ruoasta sekä madeiraviinistä.

Madeiran tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat mm Porto Monizin merivesialtaat noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunki Funchalista sekä Cabo Giraon 580 metriä korkea näköalapaikka. Laajassa Monte Palace Tropical Garden-puistossa voi ihailla uskomattoman kauniita ja eksoottisia puita ja kukkia, lampia, veistoksia, ankkoja, joutsenia sekä riikinkukkoja. Monteen on 15 min gondolihissimatka Funchalin vanhasta kaupungista.

Pääkaupunki Funchalissa on myös paljon nähtävää: vanhakaupunki (Zona Velha), kauppahalli, kasvitieteellinen puutarha, museoita unohtamatta viinikellareita. Delfiinien ja valaiden katseluristeilyt ovat myös hyvin suosittuja.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.