Rantalomat

Cascais

Grande Real Villa Itália Hotel & Spa

Cascais on Portugalin Rivieran helmi!

1800- luvun kartanoiden reunustamat mukulakivikadut, kristallinkirkas vesi ja kauniin kultaiset hiekkarannat – Portugalin Cascais on kuin postikortti. Elegantti lomakylä tarjoaa ainekset rentoon lomailuun; kattava ravintolatarjonta ja tasokkaat hotellit täyttävät vaativankin matkalaisen odotukset.

Cascaisin matkaan on helppo yhdistää vierailu Sintran kaupungin mahtavaan kulttuurihistorialliseen nähtävyyteen; värikäs Palácio Nacional da Pena– palatsi sijaitsee vain vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Cascaisista.

Myös Portugalin pääkaupunki Lissabon on luonteva yhdistelmä Cascaisin kanssa, sillä kaupunkien välinen matka on vain 30 kilometriä.

Tällä Portugalin rantalomalla hotellina toimii ylellinen Grande Real Villa Itália Hotel & Spa. Mikäli olet aina haaveillut majoittuvasi kuninkaan talossa, tässä hotellissa se onnistuu! Italian viimeiselle kuninkaalle, Humberto II: lle kuulunut loma-asunto on kunnostettu hotelliksi ja lopputuloksena on ylellinen lomakeidas.

Puitteiden lisäksi myös hotellin palvelut ovat kuninkaallista tasoa; italialaisista herkuista koostuva brunssi täyttää mainiosti aamiaisen ja lounaan välissä hiipivän näläntunteen ja La Terraza– ravintolassa nautit välimerellisistä herkuista upeissa merimaisemissa.

Reilun 1000 neliömetrin kokoisessa kylpylässä nautit hemmottelevista hoidoista sekä hieronnoista – uima-altaista ja saunoista puhumattakaan.

Hotellin kauniit huoneet ovat Portugalin kuuluisimpien sisustussuunnittelijoiden joukkoon lukeutuvan Graça Viterbon käsialaa. Huoneiden ja sviittien lisäksi hotellista löytyy kolme kattohuoneistoa, jotka vievät ylellisyyden aivan omiin sfääreihinsä.

5 yötä
alk. / henkilö
1 925 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 5 yötä Deluxe- huoneessa
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.