Indonesia

Indonesia

Jumalten saari Bali huokuu harmoniaa ja tarjoaa lomapuitteet samettisen pehmeässä lämmössä. Paratiisisaaren ikiaikaiset hindulaiset perinteet ja rituaalit elävät vahvoina, saaren tunnelma ja balilaisten huoleton elämäntapa rentouttavat. Täällä on helppo antautua ajatukselle, että elämä on tässä ja nyt.

Tuliperäisen saaren moninaiset maisemat tarjoavat jokaiselle jotain. Bali tunnetaan erityisesti kauniista rannoistaan, joiden kirkas vesi kutsuu sukeltamaan pinnan alle. Voit valita viihtyisän lomahotellisi rauhallisesta Jimbaranista, kylämäisestä Sanurista, tyylikkäästä Seminyakista tai hienostuneen Nusa Duan alueelta.

Saaren sydän sijaitsee viehättävässä Ubudissa, joka on meditaation ja joogan keskus. Luontokohteita riittää ja kävelyretket vievät sademetsistä ja vesiputousten ääreltä pengerretyille riisipelloille. Vuorten ja tulivuorten rinteillä leviää kahvi-, kaakao- ja mausteviljelmiä. Balilainen keittiö onkin täynnä eksoottisia herkkuja ja niitä pääsee loihtimaan kokkikurssilla myös itse.

Temppelijuhlien värit ja hypnoottisten temppeli- ja tulitanssien sirous, tuhannet hindutemppelit tarustoineen ja kukkaiset uhrilahjat kotialttareilla ja teiden varsilla lumoavat kävijän. Tänne haluan uudelleen!

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Häämatkat Juhlamatkat Kahden kesken Perhematkat Rantalomat Safari- ja luontomatkat Yhdistelmä­matkat
10 yötä
alk. / hlö
2 220 €
Häämatkat Juhlamatkat Perhematkat Rantalomat Yhdistelmä­matkat
12 yötä
alk. / hlö
2 980 €
Aasia / Indonesia /

Bali, Seminyak

The Samaya

The Samaya tarjoaa Helin Matkojen asiakkaille upean edun syksyn 2022 ja talven 2023 matkoille.

Häämatkat Juhlamatkat Kahden kesken Perhematkat Rantalomat
7 yötä
alk. / henkilö / TARJOUSHINTA
2 795 €

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 000 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 800 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.