Häämatkat Juhlamatkat Loma kahdelle Safari- ja luontomatkat

Bali, Ubud

The Kayon Jungle Resort

The Kayon Jungle Resort tarjoaa trooppisen hemmottelun pyhäkön ja Balilaista eleganssia, vehreän luonnon keskellä, Breselan kylässä, lähellä Balin kulttuurin kehtoa, Ubudia. 

Hotellia ympäröi vehreä luonto, riisiterassit sekä Oos- joen virtaavat vedet. Täällä pääset unohtamaan arjen kiireet ja nauttimaan hiljaisuudesta ja luonnonkauneudesta. 

Kaikki huoneet on kauniisti sisustettu, huokuen Balilaista tunnelmaa. Huoneissa on joko oma terassi tai yksityinen uima-allas, joilta aukeaa upeat näköalat vehreään ympäristöön. Pool Villa- huoneiden hintaan sisältyy oman butlerin palvelu. 

Hotellin Wanna Jungle Pool- allasalue on lumoavan kaunis. Uima-allas on jaettu kolmelle eri tasolle, mukaillen riisiterassien muotoa. Jokainen infinity-allas soveltuu rentoutumiseen ja trooppisen vehreän jokilaakson maisemien ihailuun. Voit myös rentoutua hotellin Spa osastolla, hemmotella makunystyröitäsi hotellin ravintoloissa tai treenata hotellin kuntosalilla. 

The Kayon Jungle Resort luo upeat puitteet rentouttavalle lomalle keskellä vehreintä luontoa. Suosittelemme tämän upean hotellin yhdistämistä Balin rantalomaan, erimerkiksi Seminyakin, Sanurin tai Nusa Duan alueella. 

Hotelli soveltuu erinomaisesti häämatkaisille, juhlamatkalaisille sekä lomalle kahden kesken. 

7 yötä
alk. / henkilö
2 795 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset 
  • Majoitus 7 yötä, Kayon Jungle Suite- huoneessa sisältäen aamiaisen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.