Kuuba

Kuuba

Vanhanajan romantiikkaa ja vallankumoushenkeä huokuva Kuuba on suosittu varsinkin erinomaisten rantojensa ja viehättävien kaupunkiensa ansiosta.

Upea musiikki elää voimakkaasti Kuubassa ja vie kaikki mukanaan, lapsista isovanhempiin!  Salsaa, rumbaa, cha cha chata…  Elävää musiikkia kuulee kaikkialla.

Pääkaupunki Havannan tunnelma täytyy itse kokea: vanhat amerikanraudat, rosoinen arkkitehtuuri, sikarirouvat, leikkivät lapset, Che Guevaran perintö, katedraalit ja linnoitukset, upea Tropicana- iltashow.

Reilun parin tunnin ajomatkan päässä Havannasta sijaitsee Kuuban tunnetuin rantalomakohde Varadero, jossa on parikymmentä kilometriä pitkä ranta ja loistavat harrastusmahdollisuudet vesiurheilusta golfiin ja syvänmerenkalastukseen. Onnistuneen loman takaa juuri sinulle valittu All inclusive- hotelli.

Hienoja rauhallisia rantoja löytyy myös Trinidadin lähistöltä. Tässä kauniissa, siirtomaa-ajan perinteitä huokuvassa kaupungissa voit mainiosti yhdistää kaupunki- ja rantaloman.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.