Juhlamatkat Kaupunki­­lomat Rantalomat

Havanna & Varadero

Tämä matka vie sinut pääkaupunki Havannaan, jossa henkii aito menneen ajan tunnelma. Vanhat autot, rosoinen arkkitehtuuri, paikalliset sikarirouvat, leikkivät lapset ja Che Guevaran perintö näkyy katukuvassa. Elävää musiikkia kuulee kaikkialla.

Salsaa, rumbaa, cha cha chata…

Havannan jälkeen matkasi jatkuu reilun parin tunnin ajomatkan päähän sijaitsevaan Varaderoon, joka on Kuuban tunnetuin rantalomakohde.  Juuri sinulle valittu All inclusive hotelli, parikymmentä kilometriä pitkä ranta ja loistavat harrastusmahdollisuudet vesiurheilusta golfiin ja syvänmerenkalastukseen takaavat varmasti  onnistuneen loman.

 

10 yötä
alk. / henkilö
3 840 €
  • Finnairin & Air Francen reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset sekä hotellien välinen kuljetus
  • Majoitus 3 yötä 2 hh Havanna, sis. aamiainen
  • Majoitus 7 yötä 2 hh, sis. all inclusive
  • Havannan yksityinen retki Mi Habana – The Beauty
  • Kuuban turistikortti
  • Helin Matkojen 24/7 hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Saapuminen Havannan lentokentälle, josta yksityinen kuljetus Gran Hotel Bristol-hotelliin.

1930-luvun art deco tyylinen hotelli on avattu vuonna 2020 ja sillä on erinomainen sijainti vanhassa kaupungissa, korttelin päässä Capitoliosta.

Gran Hotel Bristol kuuluu Kempinski-hotelliketjuun. Huoneet ovat raikkaat ja sisustus modernia. Hotellissa on useita ravintoloita. El Capitolio ravintolalla on nimensä mukaiset näkymät. El Diamante ravintola hotellin kattokerroksessa tarjoa rennommin tapas-tyylisiä ruokia ja iltaisin DJ soittaa musiikkia.

Hotellin vieressä on myös Gran Teatro Alicia Alonso, jonka tanssi- ja musiikkiesityksiä kannattaa käydä katsomassa. Kaunis Paseo del Prado-bulevardi alkaa keskuspuistosta ja päättyy 7 kilometrin pitkälle Maleconin rantapromenadille. Malecon on kuin kuubalaisten olohuone ja varsinkin illalla sinne kokoonnutaan ystävien kanssa.

Vanhan kaupungin (La Habana Vieja) vilkasta Obispo– katua pidetään Hemingwayn kotikatuna, jonka varrella on useita kauppoja, ravintoloita ja baareja, joista ehkä tunnetuin on El Floridita. Myös keskustan Boulevard de San Rafaelin kävelykadulla pääsee aistimaan kuubalaista tunnelmaa.

Keskuspuiston (Parque Central) lähellä on myös kaksi mielenkiintoista ja käymisen arvoista museota: Vallankumousmuseo (Museo de la Revolución) ja Kuvataidemuseo (Museo Nacional de Bellas Artes).

Gran Hotel Bristol

Yksityinen kokopäiväretki ”Mi Habana – The Beauty” Havannassa.

Aamupäivällä perehdytään kävellen vanhaan kaupunkiin, sen historiaan, siirtomaa-ajan arkkitehtuuriin sekä seurataan paikallisten arkea. Voit jatkaa kierrosta hevoskärryillä tai kävellen, kun tutustutaan vanhan kaupungin tärkeimpiin aukioihin: Plaza de la Catedral, Plaza de Armas ja Plaza Vieja. Kierroksen jälkeen nautitaan lounas. Sitten hypätään klassisen amerikanraudan kyytiin, ajetaan Centro Habana kaupunginosan läpi kuuluisalle vallankumousaukiolle. Matka jatkuu vehreimmissä maisemissa Almendaresin puistossa, josta ajetaan vauraan Miramarin asutusalueen läpi. Monet siirtomaa-ajan rakennukset ovat henkeäsalpaavan kauniita ja taidokkaasti restauroitu. Seuraava mielenkiintoinen kohde on Jaimanitas tai ”Fusterlandia”. Taiteilija José Fuster on suunnitellut talonsa ja sen ympäristön oman visionsa mukaan rakentamalla sitä mosaiikkilaatoilla 20 vuoden ajan. Viimeisenä pysähdys Maleconin rantapromenadilla, kuubalaisten ”olohuoneessa”.

Tänään voit tutustua omatoimisesti Havannaan. Istahda vaikka kahvilaan nauttimaan paikallisesta atmosfääristä, joka on varsin värikästä ja mielenkiintoista.

Aamupäivällä yksityiskuljetus Varaderon Royalton Hicacos Resort & Spa– hotelliin. Ajomatka noin 2,5 h.

Tasokas vain aikuisille (18-vuotta täyttäneille) suunnattu all inclusive-hotelli sijaitsee vehreän puutarhan ympäröimänä Varaderon kauniilla hiekkarannalla.

Hotellialue on tyylikäs pienine siltoineen ja vesiputouksineen ja siellä on useita ravintoloita, baareja, uima-altaita, kuntosali, tenniskenttiä ja spa.

Koulutettu animaatioryhmä järjestää aktiviteetteja päivisin ja viihdeohjelmaa iltaisin. Voit tutustua kuubalaisiin rytmeihin tanssien ja kuuntelemalla taitavien soittajien esityksiä.

Kuubalaisilla on rytmi,  estetiikka ja taiteellisuus veressä.

Royalton Hicacos Resort & Spa

Tasokasta ja rentouttavaa lomanviettoa nauttien all inclusive-hotellin palveluista ja aktiviteeteista Kuuban auringon alla. Lomamoodi päälle!

Royalton Hicacos Resort & Spa

Yksityiskuljetus Varaderon hotellista Havannan lentokentälle, ajoaika n 2,5 h.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.