Malesia

Malesia

Malesiaa voisi kuvailla eksoottiseksi unelmaksi. Malesiassa pääset nauttimaan lämpöisestä ilmastosta ympäri vuoden sekä hämmästyttävästä monipuolisuudesta, on kyse sitten kulttuurista, uskonnosta, luonnosta, nähtävyyksistä, paikallisen keittiön antimista tai unelmarannoista.

Malesiassa löydät upeita paratiisisaaria ja rantoja, erinomaiset sukellus- ja snorklausmahdollisuudet, historiallista siirtomaa-aikaa henkiviä, mutta samalla moderneja kaupunkeja, makunystyröitä hivelevän makumaailman ja vehreitä viidakoita sekä jylhiä vuoristoja, jotka vain odottavat valloittamista.

Haaveiletko rentouttavasta rantalomasta Langkawilla, Kuala Lumpurin kaupunkilomasta pilvenpiirtäjiä ja historiallisten korttelien ympäröimänä tai luontolomasta Borneolla uskomattoman vehreän sademetsän ympäröimänä? Voit myös yhdistää nämä kaikki ja unelmiesi seikkailu odottaa sinua.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.