Häämatkat Juhlamatkat Rantalomat Yhdistelmä­matkat

Kota Kinabalu, Borneo

Borneo on yksi maailman monimuotoisimmista paikoista. Täältä löydät yhdet maailman vanhimmista sademetsistä, villieläinten todellisen ihmemaan luonnossa elävine orankeineen ja nenäapinoineen, valokuvauksellisen kauniin vuoriston (Mt. Kinabalu), idylliset rannat, rikasta historiaa ja herkullisen vivahteikkaan paikallisen keittiön.

Tällä matkalla tutustut lähemmin Kota Kinabalun ympäristöön ja vastapainona koet vehreän luonnon, jota ympäröi kauniit rannat. Loman ensimmäiset 5 päivää vietät tyylikkäästä Shangri-La’s Tanjung Aru– hotellissa, jonka erinomainen sijainti mahdollistaa tutustumisen lähiympäristön pikkusaariin ja Kota Kinabalun kaupunkiin.

Loman viimeiset 6 yötä vietät viehättävässä Shangri-La’s Rasa Ria– hotellissa. Hotellia ympäröi upean luonnonpuistoalueen vehreä luonto ja kauniit rannat. Pako luonnonhelmaan takaa puitteet rauhalliselle lomalle. Aktiviteetteja haluaville on tarjolla patikointireittejä, 18- reikäinen golfkenttä, erinomaiset uima-allasalueet, vesiurheilua ja paljon muuta.

Uskomaton loma Eedenin puutarhassa odottaa!

11 yötä
alk. / henkilö
2 050 €
  • Qatar Airwaysin reittilennot ja lentoverot
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset + hotellien välinen kuljetus
  • Majoitus 5 yötä Shangri-La’s Tanjung Aru- hotellissa sis. aamiainen
  • Majoitus 6 yötä Shangri-La’s Rasa Ria- hotellissa sis. aamiainen
  • Helin Matkojen 24/7-hätäpäivystys

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.