Etelä-Korea

Etelä-Korea

Etelä-Korean eläväinen ilmapiiri ja moniulotteinen kulttuuri yllättävät ja ihastuttavat jokaisen matkalaisen. Yhtä aikaa moderni ja perinteikäs Etelä-Korea on loistava lomakohde.

Pääkaupunki, Soul on portti maan saloihin – maailman suurimpiin lukeutuva kaupunki tarjoaa loputtomasti koettavaa kaikille aisteille. 50 miljoonan asukkaan metropoli on täynnä hulinaa, jolle vastapainoa tuo kiehtova kulttuuri ja ikiaikaiset perinteet. Soulissa puiset hanok– rakennukset ja taivaita halkovat pilvenpiirtäjät seisovat rinta rinnan täydessä harmoniassa.

Sukellus eteläkorealaiseen kulttuuriin alkaa suussa sulavia herkkuja, kuten kimchiä ja bulgogeja maistellen.

KTX– luotijunien kyydissä siirtyminen kohteesta toiseen sujuu käden käänteessä. Ota suunnaksesi esimerkiksi kuvauksellinen satamakaupunki Busan tai hienoista temppeleistään tunnettu Gyeongju.

Luonnonkauneutta etsivä löytää aarreaitan kuvankauniilta Jejun saarelta. Maan suurin saari tunnetaan paikallisten keskuudessa Etelä-Korean Havaijina – ja lempinimi on tosiaankin ansaittu. Saaren maisemat ovat upea kokoelma kauniita hiekkarantoja, vulkaanisia laavamuodostelmia ja vehreitä sademetsiä vesiputouksineen.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.