Kaupunki­­lomat Yhdistelmä­matkat

Etelä-Korean kiertomatka

Soul – Jeju – Busan

Etelä-Korean kiertomatka alkaa Soulista ja jatkuu kuvankauniin Jejun saarelta Busanin värikkääseen satamakaupunkiin.

Seikkailu Etelä-Koreassa alkaa Soulista, maan elämää sykkivästä pääkaupungista. 50 miljoonan asukkaan metropoli on täynnä hulinaa, jolle vastapainoa tuo kiehtova kulttuuri ja ikiaikaiset perinteet. Soulissa puiset hanok– rakennukset ja taivaita halkovat pilvenpiirtäjät seisovat rinta rinnan täydessä harmoniassa.

Soulin osuuden jälkeen on aika hypätä lentokoneen kyytiin ja ottaa suunnaksi Etelä-Korean Havaijiksikin kutsuttu Jejun saari. Kauniiden rantojen reunustama saari kätkee sisäänsä vulkaanisia ihmeitä – Majanggulin maanalainen laavaluola lukeutuu maailman suurimpiin. UNESCOn suojeleman Seongsan– kraatterin huipulta aukeaa koko saaren huikeimmat auringonlaskumaisemat.

Jejun luonnon ihmeiden äärestä siirrytään Busanin kuvaukselliseen satamakaupunkiin. Ihaile kaupunkia yläilmoista Songdo Cable Car– kaapelihissistä käsin, nappaa kuva värikkäästä Gamcheon– kylästä ja maistele maankuuluja mereneläviä. Kun haluat ottaa rennosti, voit painaa varpaasi rantahiekkaan – Busanin rantaviiva on pitkä ja kaunis.

Tutustu matkaohjelmaan!

8 yötä
alk. / henkilö
6 995 €
  • Reittilennot ja lentoverot
  • Matkatavarat 1 kpl ruumaan & 1 kpl käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Yksityiset kuljetukset kohteiden välillä
  • Majoitus 3 vrk Conrad Hotel Seoul Premium- huoneessa
  • Majoitus 2 vrk Podo Hotel Western TAI Korean Deluxe- huoneessa
  • Majoitus 3 vrk Park Hyatt Busan Premium- huoneessa
  • Aamiainen
  • Retket ja sisäänpääsymaksut ohjelman mukaisesti
  • KTX- junamatka Busan – Soul

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Tervetuloa Souliin, 서울에 오신 것을 환영합니다!

Seikkailu alkaa Soulista, Etelä-Korean sykkivästä sydämestä. Pitkän lentomatkan jälkeen on aika hypätä kuljettajan kyytiin ja suunata kohti matkan ensimmäistä hotellia.

Tasokas Conrad Seoul omaa kätevän sijainnin Yeouidon kaupunginosassa. Hotellilta käsin on helppo tutustua Soulin keskustaan julkisen liikenteen turvin, sillä Yeouido- metroasema on vain muutaman askeleen päässä. Conrad Seoulin huoneista pääset nauttimaan huikeista maisemista Han– jokea ja kaupungin tuikkivaa siluettia kohti.

Illan voit pyhittää lepäämiselle tai positiiviselle kulttuurishokille antautumiselle – Soulin keskusta tarjoaa loputtoman määrän nähtävää ja koettavaa kaikille aisteille!

Conrad Seoul

Maittavan hotelliaamiaisen jälkeen voit viettää päivän Soulissa juuri niin kuin haluat.

Nähtävää riittää aina moderneista pilvenpiirtäjistä Joseon- dynastian aikaisiin koristeellisiin palatseihin ja kaikkeen näiden väliltä. Etelä-Korean uniikin kulttuurin voit nähdä, kuulla ja maistaa – sukellus eteläkorealaiseen kulttuuriin alkaa suussa sulavia herkkuja, kuten kimchiä ja bulgogeja maistellen. K-popin uusimmat hitit raikaavat Soulin kaduilla neonvalojen välkkyessä.

Tämän päivän pintaraapaisun jälkeen seuraavana päivänä ohjelmassa on syväluotaava kaupunkikierros, joka esittelee Soulin salat. Huomiseen siis!

Conrad Seoul

Hyvää huomenta Soul!

Maittavan aamiaisen jälkeen on aika tavata englanninkielinen opas ja lähteä koko päivän kaupunkikierrokselle kiehtovaan Souliin.

Ensimmäisenä kohteena toimii eräs Soulin kuuluisimmista nähtävyyksistä. Gyeongbokgung on suurin ja mahtavin Soulin Joseon- dynastian aikaa edustavista palatseista. Massiivista palatsia ympäröivät kauniit puutarhat solisevine puroineen ja lampineen.

Perinteisen arkkitehtuurin ilotulitus jatkuu palatsin yhteydessä olevan Bukchon Hanok– kylän muodossa. Koristeellisilla puutaloilla reunustetut kapeat kadut luovat jännittävän kontrastin Soulin modernille sykkeelle – tässä viehättävässä kylässä teet aikamatkan Joseon- dynastian loiston vuosille. Perinteisten talojen kätköistä löydät teehuoneita, ravintoloita ja taidegallerioita.

Insa-dongin kuuluisan kulttuurikorttelin kautta matka jatkuu Etelä-Korean ruokakulttuurin pariin. Gwangjang Market– markkinat tarjoaa sensaatiomaisen kattauksen korealaisia herkkuja, kuinka montaa erilaista kerkeät maistaa? Korealaisen kokkaukurssin myötä pääset viemään markkinoilta löydettyjä herkullisia makuja tuliaisina kotikeittiöösi.

Päivän viimeisenä ohjelmanumerona toimii Seoul N Tower kaapelihisseineen ja näköalatasanteineen. 239 metrin korkeuteen kurotteleva torni tarjoaa kaupunkimaisemat vailla vertaa.

Antoisan, mutta pitkän päivän jälkeen maistuu yöunet. Aamulla matka jatkuu kohti Jejun saarta.

Matkan neljäntenä päivänä kaupunkimaisemat vaihtuvat luonnonihmeisiin – seuraavana ohjelmassa on kuvankauniille Jejun saarelle siirtyminen.

Lentokenttäkuljetuksen ja tunnin mittaisen lennon jälkeen on aika asettua Jejulle, saarelle jota paikalliset kutsuvat Etelä-Korean Havaijiksi. Lempinimi ei ole tuulesta temmattu, sillä Havaijin tavoin saaren maisemat ovat yhdistelmä kauniita hiekkarantoja, vulkaanisia laavamuodostelmia ja vehreitä sademetsiä vesiputouksineen.

Majapaikkana Jejun saarella toimii korealaisia perinteitä kunnioittava Podo Hotel. Boutique- hotellin arkkitehtuuri on maailmankuulun Itami Junin käsialaa. Voit majoittua valintasi mukaan korealaistyylisessä tai länsimaalaistyylisessä huoneessa. Kumpi valintasi onkaan, pääset nautiskelemaan huoneessasi sijaitsevasta kuumasta lähteestä – tällaista ei aivan jokaisesta hotellista löydykään!

Podo Hotel

Aamiaisen jälkeen Jejun saaren upea luonto tulee tutuksi paikallisoppaan johdolla.

Saarikierros alkaa Seoguipon metstästä, jolla kerrotaan olevan parantavia voimia. Satumaisen tunnelman omaava metsä pitää sisällään eri pituisia ja erilaisia teemoja edustavia polkuja – pyöreillä mukulakivillä päällystetyllä polulla voit tallustaa paljain jaloin ja nauttia rentouttavasta jalkapohjahieronnasta.

Virkistävän metsäkierroksen jälkeen on aika tutustua Jejun ikonisimpaan luontonähtävyyteen. Seongsan on vedenalaisen tulivuoren purkauksen seurauksena muodostunut kalliomuodostelma, jonka huipulle kipuamalla pääset todistamaan huikeita maisemia. 5000 vuotta sitten merestä noussut muodostelma kuuluu UNESCOn maailmanperintölistaan.

Luontokohteiden kiertelyn jälkeen siirrytään hotelliin illalliselle. Illastamisen jälkeen pulahdus hotellin kuumaan lähteeseen voisi tehdä terää, vai mitä?

Matkaohjelman viimeinen kohde on viehättävä rannikkokaupunki, Busan.

Aamiaisen jälkeen pakataan laukut ja hypätään kuljettajan kyytiin kohti Jejun lentokenttää. Jejun ja Busanin välinen lentomatka on kestoltaan vain tunnin verran.

Neljän miljoonan asukkaan Busan on korealaisten keskuudessa suosittu rantakohde ja nykyään myös matkaajat ovat löytäneet tiensä Busanin rantahietikoille. Rantaleijonien suosikki on Haeundaen ranta, joka on täynnä elämää ja tapahtumia.

Rantojen lisäksi matkalainen löytää Busanista roppakaupalla kulttuuria esimerkiksi koristeellisten temppeleiden muodossa – meren äärellä sijaitseva Haedong Yonggungsan lukeutuu koko maan kuuluisimpiin buddhalaispyhättöihin.

Etelä-Korean seikkailun viimeinen hotelli on moderni ja ylellinen Park Hyatt Busan. Hotelli kunnioittaa Etelä-Korean rikasta kulttuuriperintöä kaikissa yksityiskohdissaan. Tämä näkyy paikallisia herkkuja esittelevissä ravintola-aterioissa, kuin myös perinteisiin hoitomenetelmiin pohjautuvissa kylpylähoidoissa. Korkealle kaupungin keskustan yläpuolelle kohoava pilvenpiirtäjä toimii Busanissa ylellisenä maamerkkinä – täällä majoitut tyylillä matkasi viimeiset yöt!

Park Hyatt Busan

On aika tutusta Busaniin ja sen tärkeimpiin nähtävyyksiin. Tervetuloa mukaan koko päivän mittaiselle kaupunkikierrokselle!

Päivä alkaa lintuperspektiiviin hyppäämisellä; Busanin Sogondo Sea Cable Car– hissi tarjoaa ainutlaatuisen tavan ihailla Etelä-Korean kauneutta yläilmoista. Kietoutuen Busanin rannikon ylle, hissi tarjoaa henkeäsalpaavia näkymiä niin kaupunkiin kuin merellekin.

Korkeuksista siirrytään hetkeksi maan tasalle, maankuululle Jagalchi Market– ruokatorille. Meren läheisyys on muovannut Busanin ruokakulttuurille uniikit erityispiirteensä ja merenelävät ovat olennainen osa busanilaisten ruokavaliota. Rapeat emouk– kalakakkuset vievät kielen mennessään!

Olet luultavasti törmännyt kuviin eteläkorealaisesta kylästä, jonka rinteeseen rakennetut pikkutalot loistavat kaikissa sateenkaaren väreissä. Kylä löytyy Busanista ja se on nimeltään Gamcheon Cultural Village. Värikkäät muraalit, viehättävät käsityöläispuodit ja pastellisävyiset talot tarjoavat ihmeteltävää vaikka koko päiväksi. Muistithan ottaa kamerasi mukaan?

Kierroksen päätteeksi on aika siirtyä jälleen yläilmoihin. Orykudo Skywalk on rakennettu Seungdumal– niemen merta vasten piirtyville kallioille. Lasipohjainen kävelysilta tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät Busaninmeren vaahtoaviin tyrskyihin.

Elämysten täyteisen päivän jälkeen on mukava siirtyä Park Hyatt Busan- hotellin näköalaravintolaan fiilistelemään reissun tapahtumia. Ja totta kai suunnittelemaan tulevaa päivää – vielä olisi yksi kokonainen päivä aikaa nauttia Busanin tunnelmasta.

Park Hyatt Busan

Viimeiselle kokonaiselle päivälle Busanissa ei ole varattu ohjelmaa, eli voit viettää päivän juuri niin kuin haluat!

Vaihtoehtoja riittää; ehkäpä päivä rannalla lekottelua tai kylpylähoidoista nautiskelua? Mikäli haluat uppotua kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin, voit ottaa suunnaksi vaikkapa Beomeosan temppelin. 1590- luvulla rakennettu temppeli sijaitsee upealla paikalla, majesteettisen Geumjeongsan– vuoren varjossa.

Kaikki hyvä päättyy aikanaan. Seikkailu Etelä-Koreassa on ollut ikimuistoinen, mutta nyt on tullut aika kääntää nokka kohti koti-Suomea.

Aamiaisen jälkeen otetaan suunnaksi Busanin rautatiasema, josta singahdetaan luotijunan kyydissä Souliin. Soulista matka jatkuu Finnairin sinivalkoisin siivin Helsinkiin.

Kiitos ja seuraavaan kertaan, Etelä-Korea!

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.