Vietnam

Vietnam

Vietnam on kiehtova ja monipuolinen matkakohde, jossa perinteet elävät vahvana nopeasti kehittyvän nykyaikaisen talouden rinnalla. Vietnamista löydät kulttuuria ja historiaa, mahtavaa ruokaa sekä vieraanvaraisia ja sydämellisiä ihmisiä. Liikkuminen on mutkatonta, paikalliset järjestelyt toimivat ja oppaat ovat osaavia ja ystävällisiä.

Sää vaihtelee maan eri osasta toiseen ja vehreä luonto tarjoaa koko skaalan karusta vuoristosta riisiviljelmätilkkutäkkien kautta trooppisiin saariin. Pääkaupunki Hanoi sijaitsee Pohjois-Vietnamissa. Ajatonta charmia huokuva nykyaikainen kaupunki on säilyttänyt mystisyytensä, ja keskustan ranskalaiskorttelit ja leveiden bulevardien idylliset kahvilat henkivät menneiden aikojen tunnelmaa.

Hanoista pääsee helposti retkille: risteilemään Halonginlahden kalkkikivisaarten ja luolamuodostelmien lomaan ja vaellusretkelle vuoristokaupunki Sapan henkeäsalpaaviin maisemiin.

Useat maan historiallisista nähtävyyksistä on luokiteltu Unescon maailmanperintökohteeksi. Maan keskiosassa sijaitseva vuosisatainen satamakaupunki ja silkkikaupan keskus Hoi An on säilynyt hyvin ja kertoo edelleen värikästä tarinaa menneestä loistosta. Ho Chi Minh City eli Saigon on kaupan ja kulttuurin keskus.

Siirtomaa-ajan vaikutus näkyy edelleen, ja kaupunki on täynnään hyviä ravintoloita, värikkäitä markkinoita ja vauhdikasta yöelämää. Maan polveileva historia on läsnä, ja miljoonakaupungista järjestetään retkiä Vietkongin sissien piilopaikkaan Cu Chi -tunneliverkostolle ja Mekongin suistolle.

Kaunis Nha Trang Bay ja Phu Quocin saari eteläisessä Vietnamissa houkuttelevat pitkällä rantaviivallaan, taustalla kohoavilla vuorillaan sekä Vietnamin parhaalla ilmastolla. Aktiivilomailijalle kaupunki tarjoaa veneretkiä, sukellusta, mutakylpyjä, ruokakursseja ja tietenkin historiaa.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.