Rantalomat

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay on loistelias ranta- resort keski-Vietnamin syrjäisellä Ninh Van- lahdella.

Six Senses Ninh Van Bay– resort on kauttaaltaan luonnon ympäröimä; syvänsininen meri, dramaattiset kalliot ja kultainen hiekkaranta luovat yhdessä huikean taustakankaan tälle kuvankauniille hotellille.

Hotellin 59 altaallista huvilaa sulautuvat saumattomasti luontoon – jokainen huvila sijaitsee joko rannalla, veden yllä tai mahtavilla rantakalliolla. Elegantit huvilat ovat täydellinen yhdistelmä luonnon rauhaa ja puhdasta ylellisyyttä. Henkilökohtainen butler pitää huolen lomaunelmiesi ylittymisestä koko matkasi ajan.

Hotellin ravintoloissa voit nauttia taivaallisia mereneläviä ja muita herkkuja valintasi mukaan rantakalliolla tai uima-altaan äärellä. Kalastajien päivittäin pyytämät hummerit, katkaravut ja mehevät merikalat vievät taatusti kielesi mennessään – etenkin viinikellarin aarteilla höystettyinä.

Etelä-Kiinanmeren aallot tarjoavat toinen toistaan hauskempia vesiaktiviteetteja, aina laitesukelluksesta vesihiihtoon ja kajakoinnista kalastukseen. Kuivalla maalla voit harrastaa esimerkiksi tennistä, rantalentopalloa ja sulkapalloa. Suosittelemme myös testaamaan Six Senses- kylpylän ammattitaitoisen henkilökunnan taikomia hemmotteluhoitoja.

Six Senses Ninh Van Bay sijaitsee noin tunnin ja 20 minuutin yhdistetyn auto- ja venematkan päässä Cam Ranhin (Nha Trang) kansainväliseltä lentokentältä.

7 yötä
alk. / henkilö
4 235 €
  • Reittilennot turistiluokassa sisältäen lentoverot
  • Matkatavarat: 1 laukku ruumaan  & 1 käsimatkatavara
  • Yksityiset lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus 7 yötä Hill Top Pool Villa- huvilassa
  • Aamiainen

Rakennamme jokaisen matkan juuri sinun toiveidesi mukaan.

Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät.

Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.