Barbados

Barbados

Valkoiset puuterihiekkaiset rannat, turkoosit ja kristallinkirkkaat vedet, aito ja letkeä karibialainen tunnelma. Kuvankaunis luonto, huojuvat palmut ja merivesi, joka on lämmintä kuin linnunmaito, voisitko kuvitella itsesi tänne? Kohteesi on tällöin Barbados.

Barbados on perustellusti kuuluisa upeista rannoistaan ja rommistaan. Barbadoksella on kuitenkin myös paljon muuta ja saari on äärimmäisen monipuolinen. Värikäs Bridgetown (pääkaupunki) on Unescon maailmanperintöluettelossa, saarella löytyy mielenkiintoisia luonnonihmeitä ja kauniita näköalapaikkoja sekä koloniallinen historia, koulupukuisine lapsineen, kansallispeli kriketin, plantaasiaikojen Chattel- talojen ja hevoskisojen muodossa, näkyy edelleen jokapäiväisessä elämässä.

Barbadoksen hotellit jakautuvat lähinnä eläväisempään eteläosaan ja rauhallisempaan länsiosaan. Eteläosassa, esim. St. Lawrence Gapin ympäristössä löydät laajan kirjon erilaisia ravintoloita, yöelämää, ostoksia.

Oistins Fish Fry on ehdoton juttu bucket listallesi, täällä pääset paikallisten mukana nauttimaan tuoretta kalaa grillattuna, savustettuna tai miten vain haluat.

Länsiosan elegantit hotellit ovat enemmän suunnattu pariskuntien rauhallisempaan lomanviettoon. Holetownista löydät kuitenkin myös ravintoloita ja rauhallisempaa iltaelämää. Länsiosasta löydät myös viehättäviä All Inclusive- hotelleja.

Esimerkkikohteet

Rakennamme jokaisen matkan juuri Sinun toiveidesi mukaan. Voit valita kohteen, matkan keston, päivämäärät, mieleisesi hotellit ja erilaiset kohteiden yhdistelmät. Olemme täällä Sinua varten, kysythän lisää.

Lopulliseen hintaan vaikuttavat aina ajankohta, hotelli- ja huonevalinnat, matkaseurueen koko ja lentohinnat.

Matkateema

Pyydä tarjous

Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme / virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Pyydä matkatarjous

Täytä matkatoiveesi oheiselle lomakkeelle. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tarjouspyynnön saatuamme, mutta kerro jo lomakkeella toiveistasi mahdollisimman laajasti. Vastaa kysymyksiin parhaan tietosi mukaan ja käytä lisätietokenttää apuna.

HUOM! Tarjouspyyntölomake ei toimi Internet Explorer– selaimella. Käytäthän jotain seuraavista selaimista: Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge tai vaihtoehtoisesti voit lähettää tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen myynti@helinmatkat.fi

Kerro myös matkabudjettisi. Matkabudjettia miettiessäsi voit tutustua sivustollamme oleviin hintaesimerkkeihin. Räätälöityjen kaukomatkojen hinnat ovat alkaen n. 2 500 €/aikuinen, ja räätälöityjen Euroopan matkojen hinnat alkaen n. 1 200 €/aikuinen.

Jollet löydä ajattelemaasi matkakohdetta listalta, voit jättää matkakohteeksi ”Avoin”.

Voit ottaa myös yhteyttä suoraan toimistoihimme/virkailijoihimme. Katso yhteystiedot.

Huomioithan että tarjouspyyntölomakkeessa tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

HUOM. Lähettäessäsi meille tarjouspyynnön, tietosi kirjautuvat asiakasrekisteriimme. Tietoja käsitellään tietosuojailmoituksemme mukaisesti ja niitä voidaan siirtää EU:n tai ETA:n ulkopuolisiin maihin. Lue tietosuojailmoituksemme.